En helg är inte en helg utan lite trams

Lite mer trams jag ägnat mig åt den senaste tiden (oj, så mycket skönare det är att skriva här, där jag lägger upp ALLA bilder och inte bara de som "platsar"): sett min mamma och min vän komma lunkande från stranden och beställt middag.
 
 
Pappa frågade vad jag ville ha. Jag sa: "Potatis". Han sa: "Med...?" och jag sa: "Smör". Han sa: "Och...?" varpå jag svarade "Gräddfil". 

Resultatet? Sill och pärer till mina päron, lax och pärer till mig.

 
Jag har gallsten på riktigt, så sill och rökt lax är sämst mat i världen egentligen. Potatis, smör och gräddfil däremot... oh, mama, may I!

 
Efter maten var jag i paltkoma, utan palt. Men när det blev tal om kubb (av mig, OK...) så var jag rapp att välja kubbar. Vi har ju målat våra kubbar  och jag tycker att det mesta blev bra. Kolla hur jag matchar min makes kubb med min makes t-shirt ↓

 
Sedan gick jag och min kamrat och vann mot mina päron två gånger (av två) och blev lyckliga:

 
"Read between the lines", sa jag.
 
 
Här ↑ firade jag med att försöka mig på lite krigarpositioner..? Sedan blev det Uno och kvällen avslutades med en bitter förlust. Okej... två bittra förluster om man ska vara ärlig.

 
Därefter var det back to reality, jobb och Ålidhood där jag bor. Där var det åska och en liten doft av hasch i luften som inte gick att stänga ute. Jag var lycklig och hemma, men hemmet var tomt. Så himla tråkigt... idag kommer min man hem och huserar där hemma, emedan jag arbetar. Shit, snart är sommarjobbet över. Jag MÅSTE njuta dessa sista veckor och hoppas att de vill behålla mig också till hösten!
|
#1 - Mirre:

Där är du ju, saknat dig =D. Så härligt ni har det så livfulla bilder =D

Svar: MEN PUSS GULLE!!! :D Ja, livfulla var ordet! Har en ny strategi: upp med rubb och stubb, inte redigera och fixa och lägga upp "bra bilder". ALLA BILDER :D Då blev det mer liv!
Ajli Müller

#2 - Hanna Karlsson:

Vilken härlig blogg du har! Gillar ditt sätt att skriva. :-)

Svar: Tack ska du ha, jag skriver som det kommer i huvudet. Cirka NOLL tanke bakom längre ;)
Ajli Müller

Kommentera här