Ajli Müller - Outdoor, snowboard, klättring, blogg - Ajli, du är besvärlig. Skärpning!

Ajli, du är besvärlig. Skärpning!

Det var mycket enklare att ha Lorissa Lovebomb, för då skrev jag bara lite tramsig text och lade till en massa selfies och bilder med textredigeringar och pratbubblor. Det var en satans snygg blogg, men jag trivdes inget vidare mot slutet. Det var för fint där. Jag ville vara lite mer sargad.
 
→Men nu när jag är mer sargad känns det som att bloggen blir... ja... ful... och det var ju aldrig riktigt tanken←
 
Man kan nog säga att nu när min kris vad gäller mina många jobb och mina omfattande studier börjar lägga sig och redas ut (jag ser slutet liksom, och den nya fortsättningen) och krisen rörande mitt forna boende redan är löst, så börjar jag omedvetet skapa en massa nya "kriser". Enter the blogg-kris.
 

Vad är det för fel med mig egentligen?

Kan jag inte bara luta mig tillbaka och tänka att "vad skönt allt blev"? 

 
Om jag skulle välja ett enda adjektiv att beskriva mig själv nu de senaste dagarna skulle jag säga att ordet som beskriver mig allra bäst, av alla adjektiv i världen är besvärlig. Varken otrevlig, deppig, engagerad eller uttråkad... bara besvärlig. Inget och allt duger.
 
 

Har ni några kick-ass bloggtips som jag kan läsa för att få inspiration? Tipsa mig gärna om din egen, dina kompisar, dina long-time-following - rubbet! 

|
#1 - Yasmine:

Oj nej jag har inga tips! Jag hoppas bara att allt klarnar för dig snart! :)

Svar: Genom att kommentera får jag ju länken till din fina blogg i alla fall :D <3
Ajli Müller

#2 - MALIN:

Min blogg haha! Har en julkalender just nu som du kanske kan få inspiration ifrån :) Kram

Svar: Tack för tips :D Kram!
Ajli Müller

#3 - Sara:

DU är ju min long-time-following! <3 Min egen är nog inget att hänga i julgran direkt. Haha.
Mina favoriter annars är nog Egoina och Spiderchick, tycker dom bloggar så "äkta". :)

Svar: Åh, så himla glad jag blir vännen! <3 Jag ska gå och kolla på Egoina och Spiderchick, var tusen år sedan de föll bort från bloglovin'!
Ajli Müller

#4 - Anna Maja:

Vad tråkigt att du känner så. Jag har följt dig sedan du hade bloggen under ditt eget namn och jag har gillat den oavsett i vilken skepnad. Gillade dina fina bilder och när du hade matinlägg t.ex. Men jag gillar också din blogg nu när de inte finns, men du är lite mer personlig och ärlig i dina inlägg. Om du förstår hur jag menar.

Måste du ha antingen eller annars? Kan du inte blanda lite hur du känner för. För egen del tycker jag det är roligt att få läsa oavsett.

Svar: Jag förstår hur du menar och jag tänkte plötsligt att... ja fan, du har rätt! Jag blandar fritt! Kör, bar' kör liksom!
Ajli Müller

#5 - Netti Starby:

Jag gillar alla dina bloggar som du har haft och har! :-D Kramis

Svar: Tack, vad kul att höra <3
Ajli Müller

#6 - enna:

Allting kommer blir bra :)

Svar: Helt rätt <3
Ajli Müller

#7 - D:

Om jag får önska helt egoistiskt:

Jag saknar Lorissa Lovebomb.
Kom tillbaka snälla!
Alla dina bloggar är bra men den fick mig att må så bra..
Den var vacker positiv lugnande och upplyftande!

Svar: Men så fint att höra, nu blir jag glad och rörd! Jag kan dock med ganska stor sannolikhet säga att jag inte kommer öppna Lorissa Lovebomb igen. Men jag ska åtminstone försöka vara lite mindre negativ och ful här och vill tacka jättemycket för att du skriver den här kommentaren.
Ajli Müller

#8 - Dani:

Min blogg har också nån sorts identitetskris haha! 😫

Svar: Jag kan inte ens komma in på din blogg D: Men ja, identitetskris på bloggen, definitivt! Vem är jag på Internet >.< Jag kör på som satan, men jag känner bara att "vem fan bryr sig om min klättring? Vem fan bryr sig om vad jag åt för frukost!? Vad i helvete ska jag skriva om snowboarden för, vem vill ens läsa det!?" och samtidigt känner jag att mina känslor, tankar och flera av de sakerna man kanske skulle vilja läsa om en människa vill jag hålla privata. IRRI!
Ajli Müller

Kommentera här