Julia Müller-Sandvik

En paradrätt - men vad ska jag visa upp till julbordet?

Pasta med chorizosås är Eriks ena paradrätt. Jag tror att det är för att jag inte gillade chorizo förr och därmed lagade han den här rätten för jämnan när han var gräsänkling = den har finslipats till förbannelse. Även "chorizosalsa" som är en avokado, mango, chorizo-historia har han justerat till yttersta perfektion.
 
 
När han bjöd mig på maten ovan fick jag stå för salladen. Det hann jag såklart glömma bort, men är inte sådana små plommontomater fantastiska ändå? Det duger gott, I tell you!
 
Undra vad min paradrätt är... jag är hyfsat duktig på att laga mat rent generellt eftersom jag har gjort det i så många år... men paradrätt..? Det vet jag inte om jag har, faktiskt. Nu när det lider emot jul faller det på min lott att trilla köttbullar och det gör jag alltid och det ska bli trevligt - men det är ju bara mina helt vanliga köttbullar..! Ett stycke laxcheesecake också, förstås... kanske det då? I make a meeeeeeaaaan laxcheesecake!
 
Någon som vill ha recept direkt i bloggen igen, som förr? Jag tror att jag bara har ett enda recept sparat i den här!
Matilda Berlin

JA! Jag tänkte precis skriva att jag saknade dina mat-inlägg. Du är banne mig den enda personen jag vet som kan lyckas fånga en tråkig matlåda snyggt på bild, haha!

Svar: Åh, du är så himla rar! Jag fotar ju bara maten som det ser ut, hahaha, så därför slutade jag. Tänkte tvärtom, att det var skittråkigt att läsa om en tråkig matlåda ;D
Ajli Müller


blogg: http://matildaberlin.se
Alice

Jag älskar hitta nya goda recept såå ja tack!

Svar: åh vad kul! Jag ska försöka :D
Ajli Müller


blogg: http://alicelindstrom.se
Emelie Andersson

Så smarrigt! :)

Svar: oja, han är duktig, den där Erik!
Ajli Müller


blogg: http://nouw.com/emelieanderssoon
Emma Engström

Julköttbullar är ett måste på julen! :D

Svar: åååhneeej, jag gör bara helt vanliga köttbullar till jul, heheheh... med salt och peppar...
Ajli Müller


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Ida Jansson

Åh va gott med chorizosås 😋 Jag har ingen paradrätt heller... Recept är alltid kul tycker jag 😃

Svar: ja det var maaaaaakalöst! <3
Ajli Müller


blogg: http://onlyonewaytogo.blogg.se/
Maolion

Åh vad gott! JA, recept är alltid bra! :D

Svar: Ja, och det är ju så kuuuul att laga mat också :D :D
Ajli Müller


blogg: http://maolions.blogg.se/
ISA

Det här är inte en pekpinne-kommentar utan jag har bara fått för mig att du är vegetarian?! Så är detta någon veg-chorre eller "riktig"? Lät/såg så himla gott ut men har fått lite äckel kring just korv. Nackdel att jobba hos veganer du vet ;) haha! kram

Svar: Åh, tyvärr är jag inte vegetarian eller vegan, så det här är helt vanlig chorizo och vispgrädde 😩 men om du skulle hitta en vegetarisk som är god: hojta gärna! Jag har testat några, alla har smakat mjöl med typ lite paprikapulver i..! Tar gärna vet om det är likvärdigt i smak 😅
Ajli Müller


blogg: http://isabyl.se
Anna Maja - Littermentärt

Ja till recept! Har saknat dina matbilder överlag. Även de gånger du bara lagt ut en bild på en macka du ätit så såg det så himla gott ut!

Svar: YAAAAAY! Alltså, du måste ha råkat läsa när du var hungrig i så fall, för mina mackor är oftast ganska geggiga va!? ;D
Ajli Müller


blogg: http://littermentart.blogspot.com
birgitmaria

Recept mottages gärna!

Svar: Så roligt att höra, nu blev jag himla pepp igen :D :D
Ajli Müller


blogg: http://birgitmaria.blogg.se/

Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:


Julia Müller-Sandvik

Hallådär


Jag heter Julia Müller-Sandvik, 29 år från Tomtebo, och bloggar här under det tagna namnet Ajli Müller. Jag är en oftast levnadsglad och modig människa som lever efter devisen ”Ute är alltid inne”. Allt är bättre utomhus och det försöker jag förmedla i bloggen. Läs om alpresor, strandskvaller, skogspromenader, snowboard, klättring, picknick och andra turer, i ur och skur. Matlagning, kläder, djur och film är annat som ligger varmt om hjärtat.

Välkommen!


Kontakt: juliamullersandvik@hotmail.se

|Outdoor|
|Klättring|
|Snowboard|
|Utflykt|
|Skidor|
Kategorier


Arkiv


Senaste inläggen
Sök i min bloggRSS 2.0