Ajli Müller - Outdoor, snowboard, klättring, blogg - Sammanfattning av vecka 48

Sammanfattning av vecka 48

Veckan inleddes med att jag hade studiebesök från Viva och det var himla spännande. Jag hade 8 st vägledare som jag vallade runt i frosten. Och i övrigt hade jag en himla normal dag på måndagen och på tisdagen, förutom att jag hämtade ut mina nya glasögon. Snygga!

 
onsdagen fick jag karriärvägledning, vilket ledde till att jag i torsdags avslutade min tjänst på Waldorfskolan. Helt sjukt känns det. Så gjorde jag. Poff! Efter jobbet skuttade jag till Glitter och jobbade stängning. Det blev en lång dag, men samtidigt kändes det typ lättare att jag hade bestämt mig... att det då blev jobb 8:00-20:15 var inget jämfört med att ha valångest!
 
 
Sedan kom fredagen och jag fick nycklarna och började flytta. Fredagen var sista natten jag tillbringade i min gamla lägenhet på Ålidhem. I lördags drog vi därifrån. Vi körde tre eller fyra lass med den stora släpkärran och nu har vi tio dagar på oss att flyttstäda, men helst skulle jag leja bort det.

Ja, helst skulle jag aldrig mer sätta foten där!

 
Det är så himla fint på det nya stället. Hela lördagen och halva söndagen ägnades åt att ställa allt i hyllor och packa upp alla lådor och så. Ikväll (söndag) bjöd mamma och pappa på middag: älginnanlår med kokt potatis, kantarellsås och sallad. Det var underbart gott. Vi såg på ett program om hajattacker som mamma är mycket förtjust i, spelade frågesprotsspel som jag är mycket förtjust i, fick oss en sherry som min man Erik är mycket förtjust i och lyssnade på Bob Hund som pappa är mycket förtjust i. 
 
Allt gott, med andra ord!
|
#1 - Yasmine:

Skönt att börja komma i ordning i den nya lägenheten :D Jag älskar också att spela frågesportsspel :) Kram

Svar: Frågesportsspel och sällskapsspel är det bästa i världen :D
Ajli Müller

#2 - birgitmaria:

En bra vecka!
Freja tyckte förresten att Waldorf var en mkt fin och mysig skola!

Svar: Vad roligt att höra :D
Ajli Müller

#3 - Pauline Hurtig:

vad härligt!

Svar: Ja absolut :)
Ajli Müller

Kommentera här