Ajli Müller - Outdoor, snowboard, klättring, blogg - Sammanfattning av vecka 50

Sammanfattning av vecka 50

Jag skulle skriva en sammanfattning av veckan, men jag orkar inte det. Om jag fortfarande tycker att det är tråkigt att formulera mig offentligt vid årsskiftet så vettefan! 
 
Okej: måndag var jobb på skolan, tisdag var seminarium och flyttstädning, onsdag var det Eriks födelsedag och varken jobb eller plugg, torsdag var jobb på skolan och julbord med skolan, fredag var jobb på Dea Axelssons, lördag var jobb på Dea Axelssons, söndag var jobb på Glitter. 
 
Jag vet inte vad jag ska säga om det riktigt, förutom att jag är hyfsat trött alltså..! Orkar inte ens skriva fullständiga meningar, märker ni det? Jag har i alla fall sagt upp mig från två jobb, ett avvecklas alldeles naturligt och studierna får också vila lite efter nyår.

Ajli först!

 
 
Det ska bli skönt med jul! Jag längtar efter lite vila eller vad man ska kalla det. Paketen på bilden ovanför kommer från min vän Minette, som hade köpt åt sina arbetskamrater i fredags. Jag är tacksam över att jag har funnit henne.
|
#1 - Matilda Berlin:

BRA! Har verkligen inte förstått hur du kunnat klara av alltihopa! En riktig powerwoman är vad du är!! KRAM finaste <3

Svar: Nej, i längden är det nog inte så hälsosamt att leva för att jobba :) Lite fritid och andningspaus måste man kunna ha :D
Ajli Müller

#2 - Alice:

Vad härligt att du känner att du borde prioritera dig själv!

Svar: man borde göra det oftare :)
Ajli Müller

#3 - Bunny Therése:

Ibland går det lite trögt att blogga, det är ok! :D Man ska skriva när det är kul och för att det är kul! :D

Svar: Du är den gulligaste <3
Ajli Müller

Kommentera här