Tisdagen i ett enda svep

Julia Muller Sandvik Blogg
| Det här inlägget innehåller annonslänkar |
 
 
När jag kom hem från jobbet ikväll, ett jobb från vilken min lila tunika som nästan syns på den här bilden kommer ifrån, gurglade jag ihop till ett slags blöt fläck i symbios med soffan. Idag är det blött överallt. Redan innan jag svettades var det fuktigt och som att hela lägenheten dallrar. 

Vad krävs då? Vatten? Mat? Eller How I met your mother och kaffekarameller och nougat? Ja, egentligen är det väl de första två som krävs, men jag valde de sista...

 
Min rosett kommer från Glitter
 
 
Nu ska ni få höra: jag är inte så förtjust i choklad och inte så glad i godis heller. Och alla säger alltid att det är äckligt godis i påsen när jag väl plockar. Så vad bättre än att köpa marmelad och kex, praliner och nougat istället? Dessutom kommer de i vackra påsar när man handlar från Kahls
 
 
Såhär ofräsch var jag efter att ha jobbat i mina 7,5 timme i hettan och det var till och med värre än det ser ut. 
 
 
Men jag tröstar mig med dessa kaffekarameller som är så goda att jag skulle vilja kunna dricka dem. Eller typ ligga med dem. Eller bara... lägga dem i en prilla under överläppen, utan att få karies. Det är tur att de är hårda som grus, annars skulle de redan vara slut. Nu är mina kvällar räddade i... flera, flera, flera veckor (läs: dagar...) till!

I Roslagens famn på den blommande Ö, där våågorna kluckar mot straaaand!

Julia Muller Sandvik Blogg
På fredagen kom jag hem från jobbet och möttes av solande, härliga människor som väntade på mig och min storasyster att anlända till.... krääääääftskiiiiiiva! 
 
JAG ÄLSKAR KRÄFTOR!

 
Min storasyster äter inte kräftor och dricker inte nubbe.
Men hon fick annan mat: tapas och västerbottensost.
Och lika glad' var vi för det!

 
Jag åt extrema mängder kräftor och sög i mig en hel del nubbar till nubbevisor. Egentligen är jag inte direkt glad i snaps, men som jag skrev i veckosammanfattningen tog jag dem ändå. För gallstenens skull, kan vi säga. Men egentligen för att det är mysigt med fulfylla.

 
Efter kräftskivan skulle vi vänta på blodmånen och månförmörkelsen... men det gick inte så värst bra. Den dök upp typ mitt i natten och var inte alls blodig eller "förmörkad". Inte för att vi inte försökte, men mer om det en annan gång. Så inledde jag helgen och jag är tacksam. 
 
KRÄFTOR!