En solig sång, en rolig sång. En gul sång blir en jättekul sång!

I morgon börjar de sista tre "slitdagarna" på jobbet. Grejen är att jag under en period har jobbat tre dagar, varit ledig en, jobbat tre dagar, varit ledig en, jobbat tre dagar... ja, ni fattar. I morgon, onsdag, börjar den sista av dessa tre dagar. Efter det är jag ledig TVÅ och efter det är allt som vanligt!

 
Jag ägnade min enda lediga dag smart. Efter jobbet igår åkte jag och tankade, åt sen middag och drog till stugan. Jag kom fram klockan 21:45 och då spelades frågesportsspel och lyssnades på musik med mamma och pappa till 00:30. Så sent minns jag inte ens att jag varit vaken de senaste åren. Jag fotade inte så mycket - men när mamma hittade en fet padda var jag ju tvungen...


Morgonen efter väckte mamma mig klockan 9:45 så vi kunde äta frukost.

 
Och dra ner på stranden med korsord och matsäck och redo att bada.
 
 
Farmor dök välkommet upp, men hon vill gärna sitta i skuggan så jag och mamma lämnade henne med pappa på gräsmattan och drog ner till stranden ensamma.
 
 
Fast vi blev inte ensamma så länge, för en god vän till mig tog sin tillflykt till vår filt också i en timme eller så.
 
Sedan drog jag hem och nu är tisdagen över. Min lediga dag är över och imorgon börjar mina tre jobbdagar innan... kräftskiva! Heja, heja, heja! Jag ser fram emot kräftskiva mer än jobb, men jag ser fram emot jobb mer än att ligga ensam i en het lägenhet. Så vad gör man..? 
|
Kommentera här