Övervänt, flyttpizza och sommarkatt

Julia Muller Sandvik Blogg
09:22
 
Är övervänt ett norrlänskt uttryck? När man har väntat och längtat alldeles för mycket så att spänningen förvandlas till otålighet betyder det. Som när man väntar på gästerna och vill börja hugga in på julbordet - typ så..! Nu är jag övervänt. Jag ska få gå på lägenhetsbesiktning klockan 10:00 och jag vill att det ska vara NU! Jag vill börja flytta NU NU NU NU! Önska mig lycka till i det här kaoset (det har varit som att bo på ett lager typ..!).
 
  
19:42
 
Nu har här flyttats! Fyfan, vad här har flyttats! Jag hämtade nycklarna och satte igång. Vi har nu kört fram och tillbaka åtta gånger tror jag, med min lilla Ford. Massor av lådor kunde köras med och det var så himla skönt. Höll på att ta med mig en katt som gillade mina kartonger så mycket att den gick in i min bil. Synd att jag är allergisk...
 
 
→Jag är fortfarande väldigt glad över hur lägenheten ser ut inuti och Gud vet att jag behövde den. Inte ville ha, BEHÖVDE!←
 
Vi avslutade med att käka den klassiska flyttpizzan på golvet i lägenheten och bara njöt. NJÖT! Pizzerian ska få ett eget inlägg så småningom i kategorin Restauranger i Umeå. Men det var så satans gott att jag misstänker att vi kommer äta oss igenom menyn! 
 
 
Nu är jag hemma i den gamla lägenheten, som snart inte alls kommer vara "hemma", för att packa de sista kartongerna och vila lite innan släpet kommer i morgon. Det ska bli så himla skönt att byta hem!

Dimmiga flyttdrömmar och torsdagstankar

Julia Muller Sandvik Blogg
06:58
 
God morgon alla läsare, klickare och småsnokande! Hoppas ni har en underbar torsdag! Det är sagt att torsdagen är veckans tyngsta dag, för man har jobbat flera dagar, börjar bli lite risig och ändå är inte den där ”det är snart helg”-lågan tänd. 
 
För mig brinner en annan låga dock: flyttlågan! Hela natten, utom när jag låg och vred mig, har jag drömt dimmiga jobb- och flyttdrömmar. Och på fredag smäller det! Så jag misstänker att den här torsdagen kommer rusa fram så att jag äntligen kan få sätta igång flyttandet. 
 
Imorgon ska jag tjuvstarta: lägenhetsbesiktning 10:00 och sedan är nycklarna mina.
Ni kan ju gissa vad helgen kommer gå till.
 

Erik är förkyld, pappa och Viktor är skadade, Lina är borta... har jag några Umeåläsare som kan hjälpa mig att bära på lördag? Flyttpizza och flyttöl erbjuds!

 
 
21:33
 
Jag har världens finaste läsare! Jag har sett det när de kommenterat hos andra bloggare, men såååå härligt att höra all värme till mig! Gulligaste gullisar!!!
 
Jag har rätt nyss kommit hem från jobbet. Lång dag, med andra ord och jag torkar svetten ur pannan. På grund av arbetsbelastning blev jag kallad till Glitter och jag hade en riktigt fin kväll. Det var roligt och går bättre och bättre. Men det märks ändå att det är för tufft att jobba 8:00-20:15 när till och med jag fick lov att köpa mig en Red Bull med socker mellan jobben (skolan på dagen och butiken på kvällen). 
 
Nu ska jag se lite på Planet Earth och plocka ur diskmaskinen och göra mig redo för natt! 
 
 
Tjingeling!
 
21:51
 
Det blev konståkning och folköl istället.
 
 
Jag ångrar ingenting.

Idag har jag pratat och läst om mitt 19-åriga jag

Julia Muller Sandvik Blogg
17:57
 
Idag känner jag mig upphängd och nersläppt. Verkligen. Men jag inledde i alla fall dagen med att delta på ett vägledningssamtal och det var verkligen SÅ HIMLA BRA! Jag känner att jag fick klarhet i precis ALLT som ska hända den här närmaste tiden och det är en så jävla tacksam början så jag vet fan inte vad jag ska säga. Massa svordomar tydligen, men det är den där bra sortens i alla fall. 
 
Jag tror att svordomarna kommer från att jag läste en gammal blogg och den gamla bloggen är så himla, himla, hiiiiimla bra. Det är bloggen innan Lorissa. Det är bloggen från innan jag hade läsare. Och jag har fan aldrig läst något så ärligt och uttömmande i livet. 
 
Jag är tacksam att den finns kvar och jag ska försöka lära mig av den. 19-åriga Ajli var modig, rolig och rättfram. Det är dags att ta tillbaka henne! Fast 29 år, då...
 
 
20:26
 
Nu har jag ägnat kvällen åt lite New Girl, lite kyckling och flera lager kläder. Det är sååååå vansinnigt kallt idag att det liksom kryper in i lägenheten. Maken kom hem sent från jobbet så det blev liksom bara 1) äta mat och 2) se Planet Earth. P.g.a. för kallt för att göra något annat.
 
 
Egentligen finns det tusen saker jag borde ta mig an: packa inför flytten, tömma och flyttstäda rum som inte används, jobba, plugga... tvätta. Men såhär blev det ikväll!