Övervänt, flyttpizza och sommarkatt

09:22
 
Är övervänt ett norrlänskt uttryck? När man har väntat och längtat alldeles för mycket så att spänningen förvandlas till otålighet betyder det. Som när man väntar på gästerna och vill börja hugga in på julbordet - typ så..! Nu är jag övervänt. Jag ska få gå på lägenhetsbesiktning klockan 10:00 och jag vill att det ska vara NU! Jag vill börja flytta NU NU NU NU! Önska mig lycka till i det här kaoset (det har varit som att bo på ett lager typ..!).
 
  
19:42
 
Nu har här flyttats! Fy, vad här har flyttats! Jag hämtade nycklarna och satte igång. Vi har nu kört fram och tillbaka åtta gånger tror jag, med min lilla Ford. Massor av lådor kunde köras med och det var så himla skönt. Höll på att ta med mig en katt som gillade mina kartonger så mycket att den gick in i min bil. Synd att jag är allergisk...
 
 
→Jag är fortfarande väldigt glad över hur lägenheten ser ut inuti och Gud vet att jag behövde den. Inte ville ha, BEHÖVDE!←
 
Vi avslutade med att käka den klassiska flyttpizzan på golvet i lägenheten och bara njöt. NJÖT! Pizzerian ska få ett eget inlägg så småningom i kategorin Restauranger i Umeå. Men det var så gott att jag misstänker att vi kommer äta oss igenom menyn! 
 
 
Nu är jag hemma i den gamla lägenheten, som snart inte alls kommer vara "hemma", för att packa de sista kartongerna och vila lite innan släpet kommer i morgon. Det ska bli så himla skönt att byta hem!