Den fula årstiden

Såhär känns novembervädret i Umeå: 
 

Har man självlockigt hår blir det krulligt och har man lockat håret blir det rakt och har man rakt hår blir det platt.

 
Dimma och väta är det tal om med andra ord. Självklart är det skönt att inte behöva frysa, men samtidigt tror jag att jag föredrar att det är klar himmel så man får lite sol trots att det innebär minusgrader än att ta dimma och plusgrader. 
 
En sak jag också tänkt på en del är höstkläder. Och vinterkläder för all del - i Umeå blir det ju snart vinterväder på riktigt! Åter inser jag hur lite jag har att röra mig med. Det resulterar i att jag ofta ser likadan ut under ytterplaggen, och det är svarta jeans och en randig tröja oftast. Sååååå trååååkigt!
 
Dessutom är jag blek igen. 
 
Så himla ytligt inlägg, men är det någon som har några tips? Vad ska jag göra av mitt stackars hår och hur ska jag klä min stackars kropp och vad ska jag göra med min stackars hud? Stackars, stackars, stackars! 
 
 
Vet ni vad jag är inne och tänker på IGEN? "Så fort jag flyttar ska jag..." - som att jag magiskt skulle ha mer möjligheter att klä mig, sminka mig och fixa mig på andra sätt då jämfört med nu. Idag har jag blåjeans och en randig t-shirt... igen.
|
#1 - Linda:

Idag tittade faktiskt solen fram här en stund så jag passade på att ta en promenad på lunchen. Men dom flesta känner nog som du för tillfället om det nu kan glädja ngt ;)
Svar: Ja det var verkligen en så trevlig upplevelse vi fick vara med om. Hotellvälkomnandet var toppklass!

Svar: Haha, helt hemskt men det glädjer mig faktiskt jättemycket 😂
Ajli Müller

#2 - Tess:

Åh, jag känner igen känslan. Jag känner i alla fall att jag har lyckats få in en del färg och mönster under de översta lagren :)

Svar: Jag också, det smyger sig på :D
Ajli Müller

#3 - Emelie Andersson :

Är inte alls lika bekväm på vintern som sommaren, men bara bita ihop. Klär mig dock hellre varmare än snyggare ;)

Svar: Ja så är det för mig med! Det är därför jag är så ful nu ^^
Ajli Müller

#4 - Elin:

Hög igenkänningsfaktor i ALLT!

Svar: Jag vill bara vara snyyyyyygg 😂😂😂
Ajli Müller

#5 - GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen:

I feel you! BUS är räddningen. Men håret - usch. Känner mig ännu mer missnöjd med mitt hår efter att det gick av i somras... jag är ju van vid låååångt hår, men nu är det strax under axellångt då hälften fick klippas bort :( Blir impad av dig som har värsta "what ever"-attityden under perioder du tappar mycket hår. Jag blir förkrossad av att mitt är kortare liksom. Känner mig mentalt vek, haha...

Svar: Men ååååååh, så himla fin du är Linn! När jag tappar håret... gud, jag vetinte om jag ÄR "what ever" lika mycket som jag till 110% utsrtrålar Fake it til you make it... XD
Ajli Müller

#6 - Emma Engström:

Älskar höstmode, men samtidigt inte kul att ha för mycket på sig! Föredrar sommarkläder ;)

Svar: Jag med, på sommaren i alla fall ;D men jag VILL vara snygg!
Ajli Müller

Kommentera här