Det är skönt när det känns som att snaran släpper

Jag har berört ämnet nyligen - höstdepression - och idag är det dags igen, fast på ett helt annat sätt. Förra inlägget var vi mitt i det och mådde snordåligt, men som ni kanske läste så gör ju inte det sådär hysteriskt mycket eftersom man inte kan må bra hela tiden. Det är min genuina och innerliga åsikt: hata livet då, må dåligt, var ful och olycklig och instängd ett tag. Vad spelar det för roll? Ett tag kan det väl få vara så.
 
Idag tog det där "ett tag" slut. Det är inte som natt och dag, men det är i alla fall som natt som nääääärmar sig gryning. Nu har vi väntat och ältat och vältrat och gråtit och hatat och suckat. Idag så kände vi inte för det längre.

 
Världen är lika grå och mörk som någonsin, men vi är det inte. Vi har istället promenerat, handlat, planerat måltider, träning och jobbat. Vi har spelat musik och tagit sovmorgon och ätit finfrukost och lyssnat på älven. Vi har tänkt på framtiden, kommit ihåg det förgångna och levt i nuet. Skön känsla.

 
Det känns lite som att "börja om" trots att inget riktigt slutar eller byts ut. Jag har gått runt och typ väntat på att få flytta in i lägenheten, för "då ska jag minsann börja med eller sluta med...", men det är ändå 26 dagar kvar. Hur länge ska man vänta på att börja eller sluta med något som man lika gärna kan börja med eller sluta med omgående? 
 
Jag hoppas att ni har en fin söndag.
|
#1 - Emelie:

Jobbigt att känna så inför hösten men härligt att ha nåt att se fram emot nu med flytt och allt ❤

Svar: Nu känns det bättre!! :D <3 <3
Ajli Müller

#2 - enna:

Hoppas du får en bra start på veckan :)

Svar: Tack såååå mycket, det fick jag - hoppas att du också fick det :D
Ajli Müller

#3 - Netti Starby:

Jag har totalt missat att du har bytt bloggnamn och så kul att du är tillbaka. Bra inställning du har och starkt skrivet av dig! <3 Kramis

Svar: Tack ska du ha gulle :D <3
Ajli Müller

#4 - Emma Engström:

Så himla fint inlägg! Tycker verkligen man ska "kämpa" och inte se hösten som något dystert utan göra allt bra ändå<3

Svar: Kan man så är det nog lämpligt. och roligare att se hösten som något som inte är dystert. Jag tycker dock inte man ska kämpa om man inte känner för det, att vänta ut går lika bra. Allt kan inte vara bra hela tiden :)
Ajli Müller

#5 - Alice:

sv: jajjemään! Jag julbloggar för fullt på alicejul.blogg.se.

Vilken skön känsla och åh vad roligt att flytten närmar sig!

Svar: Jag följer dig på den nu :D
Ajli Müller

#6 - Paulina:

Feel you! Kör också alltid på fet höstdepp. Så jävla piss. D-vitaminer såg jag innan att du nämnt men har du testat det nya sprayet? Finns på nästan alla apotek. Det heter A to K Shine Vitamin Spray 15 ml. Älskar det! Verkar mycket snabbare och smakar gött.
Hoppas du känner dig piggare snart

Svar: Jag har inte testat D-vitaminspray, men knappt märkt nåågon skillnad när jag ätit D-vitamintillskott heller. Jag vet därför inte om min höstdeppighet handlar om brist, jag tror att jag mest är deppig för att allt är så tråkigt och kallt och mörkt och fult på hösten...
Ajli Müller

Kommentera här