Idag har jag pratat och läst om mitt 19-åriga jag

17:57
 
Idag känner jag mig upphängd och nersläppt. Verkligen. Men jag inledde i alla fall dagen med att delta på ett vägledningssamtal och det var verkligen SÅ HIMLA BRA! Jag känner att jag fick klarhet i precis ALLT som ska hända den här närmaste tiden och det är en så jävla tacksam början så jag vet fan inte vad jag ska säga. Massa svordomar tydligen, men det är den där bra sortens i alla fall. 
 
Jag tror att svordomarna kommer från att jag läste en gammal blogg och den gamla bloggen är så himla, himla, hiiiiimla bra. Det är bloggen innan Lorissa. Det är bloggen från innan jag hade läsare. Och jag har fan aldrig läst något så ärligt och uttömmande i livet. 
 
Jag är tacksam att den finns kvar och jag ska försöka lära mig av den. 19-åriga Ajli var modig, rolig och rättfram. Det är dags att ta tillbaka henne! Fast 29 år, då...
 
 
20:26
 
Nu har jag ägnat kvällen åt lite New Girl, lite kyckling och flera lager kläder. Det är sååååå vansinnigt kallt idag att det liksom kryper in i lägenheten. Maken kom hem sent från jobbet så det blev liksom bara 1) äta mat och 2) se Planet Earth. P.g.a. för kallt för att göra något annat.
 
 
Egentligen finns det tusen saker jag borde ta mig an: packa inför flytten, tömma och flyttstäda rum som inte används, jobba, plugga... tvätta. Men såhär blev det ikväll! 
|
#1 - Emelie:

Haha sååå kul :)

Svar: Tack :)
Ajli Müller

Kommentera här