Sammanfattning av vecka 44

Måndag och tisdag jobbade jag på Waldorfskolan och det var ganska skönt. Eleverna var ju inte där, så jag hade mycket dokumentation, läsning och planering. Tyvärr är tiden så knapp framöver också, så jag känner spontant att det jag planerat vad gäller gruppvägledning inte kommer kunna genomföras förrän efter niorna har valt till gymnasiet i februari.
 
 
Sedan blev det dags för jobb på glitter på onsdag och torsdag. Det gick bra och var roligt. På fredagen hade jag seminarium med min grupp från universitetet. Eftersom det är mycket bollande bröt jag av med att hälsa på fåglarna på Djurmagazinet.
 
 
Efter det blev det SEN Street Kitchen och jag glömde att jag lovat att ta något annat den här gången, så det blev Bangkok Time igen, hehehehe...

 
Igår, lördag, kom en vän och vi såg på massor av avsnitt av The Haunting of Hill House. Den var spännande och hade en komplex tolkning av hemsökta hus. Han bjöd dessutom på en god liten sängfösare innan vi valde att tacka för ikväll.
 
 
Idag, söndag, ska jag försöka planera upp någon bildlektion för fyrorna och kanske göra något annat vettigt. Å andra sidan, kanske inte. Jag kan lika gärna göra något vettigt i morgon och bara ta det piano idag. Future me will take care of it..!
|
#1 - Sara:

Du borde komma o hälsa på mina fåglar. ❤️ Lite jobbigare att ta sig till Östergötland än Djurmagasinet kanske, men... 😉😀

Svar: Jag vill hälsa på dina fåglar och är så glad när jag hör dem i bakgrunden på dina instastories :D Men vill mest hälsa på dig och din familj <3 Fåglarna är en jättebonus!
Ajli Müller

#2 - Bunny:

Åh Hill House! Tycker serien är jättespännande! :D

Svar: det är den verkligen, och så psykologiskt uppfuckande :D
Ajli Müller

Kommentera här