Sammanfattning av vecka 46

Måndag jobbade jag på Waldorfskolan, som varje måndag! Det gick bra och jag var alert och pigg. Inga större svårigheter. Det var väldigt roligt att ha lektioner faktiskt, annars brukar jag tycka att SYV-delen är bäst, men den här måndagen bjöd på gott humör och pepp från ungarna. Det sporrar!
 
Tisdag jobbade jag på Dea Axelssons och jag hade en jättetrevlig tisdag med min vän. Jag hoppas få en fast tjänst på Dea Axelssons så fort en tjänst går att söka och då skulle jag ha världens bästa kollegor!
 
 
onsdag jobbade jag på Glitter. Det var inte tänkt egentligen, men sjukdomstider ni vet. Jag var lätt nervös för det var min första stängning ensam, men det gick bra. Jag hittade också en massa saker jag ville köpa åt mig själv, bland annat det här halsbandet:
 
 
Torsdag var det kaaaaaaos och på grund av missar från skolor som jag inte ens jobbar på blev jag tvungen att jobba över till ca. 18:30. Det var 1,5 timme mer än jag orkade hålla humöret och jag svor hela vägen hem. Fredagen började jag därför på IKSU Spa med lite gym. Jag hade blivit två- och tre gånger så stark på flera övningar jämfört med i våras. Det känns GRYMT! Efter det var jag rätt awesome på en gymnasiemässa jag glömt anmäla mig till, men som jag var välkommen på i alla fall.
 
 
Resten av fredag och lördag var jag hundvakt hemma hos mamma och pappa eftersom de var  på (i?) Maspalomas. Det var jättetrevligt: jag pluggade och promenerade och pluggade och promenerade och såg Den ofrivilliga golfaren. 
 
 
Idag, söndag, var jag i mitt barndomshem igen och det var trevligt. Då hade mamma och pappa kommit hem från sin semester igen, så jag hälsade på och blev bjuden på cantuccini och kaffe och fick prata av mig riktigt ordentligt. Det kändes himla mysigt! 
 
Det var vecka 46. En rätt bra vecka ändå, med mycket jobb och lite verkstad. 
|
#1 - Emma Engström:

Vad skönt att det gick så bra på stämningen, någon gång måste vara den första! :D

Svar: Exakt, man lär sig inte om man inte provar!
Ajli Müller

#2 - birgitmaria:

Låter som en bra vecka. Här har det varit segt, men ändå full fart. Vi hade mässa på skolan i torsdags, då 9:orna från inlandet kom och hälsade på.

Svar: Men så roligt :D
Ajli Müller

#3 - Maria at Inredningsvis:

Sjukt snygga gröna jackor däruppe :) Ha en fin vecka Kram Maria

Svar: Ja jag gillar alla våra kläder :)
Ajli Müller

Kommentera här