Synundersökning!

Hej kompisar.
 
Idag ska jag göra en massa bra saker, åtminstone för att vara jag och åtminstone för att vara lördag. Jag har en synundersökning inbokad, jag ska förbi biblioteket och skamlöst kopiera nästan en hel bok, jag ska åka till Waldorfjobbet och jag ska kanske till och med åka till solariet. Folk som jobbar och har kompisar gör säkert mycket mer, men jag gör det här.
 
Glasögon: Smarteyes | Öronplugg: Barbarella | Tunika: Dea Axelssons | Dekorativ snodd: Glitter | Armband: Glitter
 
Glasögonen jag bär på bilden där ovanför, som är från igår innan jag skulle på jobbet, är från 2013..! Jag har inte gjort en ny synundersökning på 5,5 år och jag använder dem nästan aldrig för att det känns som att jag ser lika illa med dem på som utan. 
 
Jag HOPPAS att jag har fel - jag HOPPAS att jag har precis samma synfel som för fem år sedan. Dels för att jag gillar mina lila glasögon (mitt andra par, de gröna, kan jag gärna byta ut...), men dels för att JAG HAR INTE RÅÅÅÅÅÅÅÅD MED NYYYYYAAAAAAA glasögon damn it!
|
#1 - Netti Starby:

Lycka till med synundersökningen och hoppas att du slipper köpa nya! Kramis

Svar: Jag klarade mig inte, buhuhuhuhuh :(((( Men jag ska få det ena paret, retroaktivt av min make i födelsedagspresent.
Ajli Müller

#2 - Linda:

Ah jag brukar köpa nya glasögon titt som tätt. Trots att min syn inte försämras, eftersom jag använder mina dagligen så sliter jag ju på dem.
Svar: Vi har haft det fantastiskt i Karlstad, haha men nej vi tog bussen till trollhättan och sedan skrev jag vidare med tåg till Karlstad :) Två helt amazing dagar!

Svar: Gud, så dyrt! Men slitna glasögon går såklart inte. Men Trollhättan är ju så fint, jag antog att ni skulle "mellanlanda" - nu när jag sett ditt inlägg verkar Karlstad vara himla fint också :D
Ajli Müller

#3 - Emelie:

Hoppas det gick bra på synundersökningen. Jag hade själv glasögon innan jag skaffade linser. Under den synundersökningen visade det sig att jag var i princip blind med mina glasögon :P haha. såg sen som en hök i mina linser.
Ha en trevlig helg!

Svar: Jisses, vad läskigt att se så illa! Jag fick nya för att jag tydligen hade ett synfel i vänsteröga som jag utvecklat, som skulle kunna göra mig skelögd så småningom...
Ajli Müller

#4 - Ida Jansson:

Jag behöver också kolla synen och skaffa nya glasögon. Vill det men är såå dyrt då jag har speciella fel med ögonen. Så trist då jag älskar att köpa nya glasögon.

Svar: Jag tycker det var nog dyrt för mig som tydligen hade två väkdigt vanliga och "lättsamma" synfel... inte lätt att glasögon nästan är en klassfråga vid det här laget.
Ajli Müller

#5 - birgitmaria:

Jag var också på Bibblan idag, men lånade böcker. Jag kollar inte heller mina ögon så ofta... Det brukar bli när jag inte kan läsa vägskyltarna så bra.

Svar: Tur att du kollar upp det då i alla fall ;D Idag var jag till bibblan igen och hade turen med mig, boken jag skulle fortsätta kopiera hade kommit in! Så nu är det slut på pirat-Julia XD
Ajli Müller

#6 - GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen:

Håller tummarna för en lyckad synundersökning :)

Svar: Åh tack snälla Linn, det blev tyvärr nya brillor, men det är ju kul eftersom det är snyggt :D
Ajli Müller

#7 - Matilda Berlin:

Du får skriva GLASÖGON i versaler högst upp på önskelistan ifall det nu vill sig illa... Håller tummarna för att du slipper det dock! Kram fina <3

Svar: Det ville sig illa, men hellre vara fattig än att vara blind XD KRAM!
Ajli Müller

Kommentera här