Ett av mina uppdrag i höst och vinter:

Mitt uppdrag för den här hösten, vintern och den kalla delen av våren är att hitta en favoritplats.
 
 
Jag har för mig att jag gav mig själv ett liknande uppdrag förra året, men när man är sjuk i utmattningssyndrom är det inte rätt läge att ta på sig uppdrag. Tyvärr inte ens roliga uppdrag, som det här. För det är ju kul att söka efter positiva grejer - såsom favoritplatser! 
 
 
På sommaren har jag flera trevliga platser som jag tillbringar tid på, men de är alla utomhus. På hösten, vintern och halva våren är jag mest inomhus, och jag har bittert fått erfara hur hemskt det är att vantrivas i sitt eget hem. Nu kommer jag bo mycket mycket mycket bättre i vinter, men jag vill fortfarande ha ett annat ställe!
 
 
Jag kan tänka mig ett fik, en pub, en restaurang, ett bibliotek, ett trevligt hörn på universitetet, någon annans hem, ett varmbonat garage någonstans, en pretentiös hörna på stan, i något av våra vackra museum eller kanske någonstans i anslutning till jobben?
 
 
Så det blir liksom ”jobbet”. Att hitta ett ställe dit jag med glädje vill åka och läsa, plugga, äta, rita, prata, blogga och bara vara. Undra hur många jag kommer behöva testa innan jag väljer ett? Om det så blir 15 stycken är det inte mig emot: att testa fik är något jag riktigt ser fram emot!
|
#1 - Jessica Högberg:

Har också funderat på detta, att hitta någonstans att gå iväg och plugga, ganska trött på mitt köksbord;)

Svar: Jag har fortfarande inte gjort några försök att hitta ett nytt ställe att plugga på, men förr eller senare så :)
Ajli Müller

#2 - Jessica Högberg:

Ha ha, inte jag heller men tänkte göra ett försök nästa vecka när vi har 3 skriftliga tentor...

Svar: ja gör det <3
Ajli Müller

Kommentera här