#husfestavion

Den stora husfesten var stor och rolig. Jag började hos en kollega som hade gjort så fint hos sig och som hade världens finaste katt och världens bästa inredningssmak. Inför min flytt var det verkligen en ynnest att få vara där och spionera och odla ideéer.

 
Sedan gick vi till äpplet där festen var. Vi fick fördrink, fick vårt bord, fick våra glowsticks och satt och mådde alldeles gott. Det var sång och dans och middagsunderhållning, och vips kom servisen.
 
 
Vi tog roliga bilder i båset (vilket vi inte alls fick plats i)., åt mat och efterrätt, drack lite öl och tog fler bilder. Vi sjöng med i alla låtar, lyssnade på för hög musik och dansade. Jag är tacksam att mitt gäng är mitt gäng, för bordet bredvid tog tequilashots långt innan middagen ens börjat och ramlade av sina stolar. Det var roligt, men skönt att slippa städa upp. Maten var lite mjeeh, men efterrätten var smarrig!
 
 
Sedan kom Robin Bengtsson och spelade för oss också, and he looked so fucking beautiful, men det blev liksom höjdpunkten! Strax efter det åkte jag hemåt med en av mina kollegor och jag kröp innanför täcket strax efter 00:10. Det kändes alldeles lagom.
|
#1 - Sara Rödett:

Lät som en riktigt härlig kväll! Och härliga fotobås-bilder! ;-) <3

#2 - Sara Rödett:

Lät som en riktigt härlig kväll! Och härliga fotobås-bilder! ;-) <3

Svar: Det var toppen, så roligt :)
Ajli Müller

Kommentera här