Lilla My-kängor i mina ägor

I morgon ska jag på husfest med Avion och Dea Axelssons-jobbet. Det ska bli så trevligt. Jag vet inte om jag sagt det, men jag har endast tre arbetspass inbokade på Dea Axelssons... sedan är det bara över. Det känns hälften skönt och hälften sorgligt och fattigt. Men skönt att få gå på fest i alla fall. 
 
Jag är dock hopplös när det gäller mode och kläder: igår stod jag på skopunkten och valde mellan olika klackar. Ska jag ta gula? Bruna? Svarta med moccaimitation eller svarta släta? Smala klackar? Breda klackar? Höga klackar? Låga klackar? Sedan på väg till kassan med skorna jag till sist valde så bara tvärångrade jag mig och köpte Lilla My-kängor istället...
 
 
 
Jag vet ärligt talat inte hur jag tänkte där, men nu är det som det är: på den stora husfesten kommer jag vara finklädd och hårdsminkad, med kängor på fötterna. Det får bli lite varmt, helt enkelt. 
|
#1 - Sara:

Hur snygga som helst ju! 😀

Svar: Hihihi taaaaack 💛
Ajli Müller

#2 - Daniella 🌙:

Älskar kängorna!!!! Om man googlar så ser man ju kändisar på röda mattan med galaklänning och boots/kängor, Taylor Swift och hela den generationen av popstars har säkert mer än ett par kängor!

Svar: Jag gjorde det, körde Taylor Swift-style och kände mig rätt badass :) 💛
Ajli Müller

#3 - Bunny:

Åh fina! Vill ha!! :D

Svar: De är så fina ja, känner mig verkligen som lilla My eller Mymlan 💛 de är från skopunkten och jag vet inte om de är veganska...
Ajli Müller

#4 - Emelie:

Du är nog ursnygg i dom där kängorna :) Ibland får bekvämlighet gå först. Trevlig helg!

Svar: Tack, jag hade dem på mig faktiskt 😂^^
Ajli Müller

#5 - birgitmaria:

Jag tycker skorna var supersnygga! Och kängor passar till allt :-)

Svar: Det blev kängor till finklänning :) :)
Ajli Müller

#6 - Jasmine:

Mina "häxkängor" som jag kallar dem är mina klara favoriter på skohyllan. :)
Kram

Svar: De är så fräna!
Ajli Müller

Kommentera här