Listan som berättar allt och inget om mig!

Jag har massor att skriva om här, men jag har verkligen inget att skriva. Logiskt. Till följd av det kommer en härlig blogglista som jag tycker om mycket: den säger ingenting och ändå säger den mycket om mig. Vet ni varför? Jag skriver den nu, jag väljer själv frågorna. Det är därför! Men skriv den gärna ni också:
 
√ Om du var ett träd, var hade du då föredragit att planteras?
Jag väljer utan tvekan i mina föräldrars sommarstuga! På det ljusa halvåret är det alltid folk där: släktingar, vänner och såklart min man och andra anhöriga. På det mörka halvåret är det tyst, så mörkt att man ser vintergatan och självklart nattliga norrsken (vilket jag insett först senare hur ovanligt det faktiskt är...) och harar, rävar, älgar... där ska jag stå!
 
√ Vad är du rädd för?
Smittor, potentiella smittor, jämna tal, att flyga, att jag snart ska flyga, att vara sjuk, att potentiellt bli sjuk, bananflugor, spyflugor (inte blomflugor eller vanliga flugor dock!), getingar, zombies, åska, skräckfilmer... säkert mer ändå!
 
√ Vad skrattar du högst åt?
Bloopers, My dad wrote a porno och när andra skrattar!
 
√ Vem hatar du på flygplatsen?
Jag hatar alla utom personalen, vanligtvis. Av olika skäl, men för att göra ett urval: den som tar av sig skor OCH strumpor, den som går för långsamt, den som reser trots att den är sjuk och hostar eller kräks omkring mig, den som kommer för sent, den som är för full, den som är otrevlig mot sina föräldrar, den som klagar på maten... alla passagerare och potentiella passagerare helt enkelt.
 
√ Vilken ätbar grej har du cravings för just nu?
Just nu vill jag inte ha någonting. Men jag kan ju tänka mig att jag blir sugen på makaroner snart, eller pulvermos. Och gräddsås.
 
√ Vad brukar EGENTLIGEN vara din favoriträtt?
Jag har varierat det här svaret så många gånger... jag tror att jag gillar mat i största allmänhet! Men just nu är det nog bröd. Helst ”finbröd” med ”fulost” och Bregott med havssalt. 
 
√ Vilken bok- eller filmkaraktär liknar du?
Förut, när jag var ung och vild identifierade jag mig med var och varannan. Tulio från Vägen till El Dorado fortfarande dock. Och lite Joe Gage från The Hateful eight. Men uteendemässigt tror jag inte att jag liknar någon. 
 
√ Hur sov du inatt? 
Halva tiden i sängen, halva tiden i soffan. Men tungt, tack och lov! 
 
√ Vilka är de tre bästa dofterna? 
Liljekonvalj, garage och Head and shoulders (den gröna varianten) från Eriks handdukstorkade hår.
 
√ De här böckerna läser jag om och om igen:
Holes av Louis Sachar, Hungerspelstrilogin av Suzanne Collins, Harry Potter-böckerna av J.K. Rowling, Parfymen - berättelsen om en mördare av Patrick Süskind och Sjuka Själar av Katarina Olsson. Sedan har jag läst flera böcker fler gånger än en men det här är mina klassiska omläsningsromaner. 
 
√ De här filmerna ser jag om och om igen:
Alla filmer jag sett. Jag motsätter mig ofta ”nya filmer” och ser väldigt gärna filmer jag redan sett  så ofta att jag kan dem utantill.
 
|
#1 - birgitmaria:

Ja, tänk vad man får veta om någon från en lista om "ingenting". Underbar!
Jag gillar också att se om gamla filmer :-) Speciellt de "riktigt" gamla, dvs de från mim ungdom. Jag är inne i nån slags nostalgiperiod. Jag skyller på hösten... ha ha.

Svar: Nostalgiperioder kan vara himla mysiga :)
Ajli Müller

#2 - Emma Engström:

Haha men jaa, bloopers är ju såå roligt!! :D

Svar: Ooooja, skrattar alltid så himla högt!
Ajli Müller

Kommentera här