Önskelista: inredningsedition

Det här inlägget innehåller annonslänkar*. 
Igår var det människor hos mig och hämtade möbler. När jag flyttar i slutet av november blir min lägenhet nästan 30m2 mindre, så det är mycket som måste, så att säga, komprimeras... Ett stort furubord med rum för 6 personer, tillhörande stolar, speglar, hörnbord, en bäddsoffa... ekot närmar sig. Att flytta till nytt i anslutning till att fylla år gör att jag passar på med en önskelista. 
 
20 november fyller jag 29 år och jag önskar mig:
 
1. Högt bonsaiträd från IKEA. Jag vet inte hur träd trivs här i Umeå, kanske är det för torrt och kallt... men jag är villig att försöka. Min härliga morbror med fru har ett och de bor ju här!
 
2. Ett nytt färgat överkast, gärna rostbrunt*, orange eller flerfärgat i samma varma färger. Vårt nya sovrum kommer nämligen ha vitlaserat parkettgolv, vita väggar, vita marmorfönsterbrädor och tre vita garderober. Lite färg skulle bli fint.
 
 
3. Allt Le Creuset! Framför allt salt- och pepparkvarnarna* för ärligt: sååååå viktigt i mitt kök. Varför inte ha kvalitet och design samtidigt!? Men olikstora gjutjärnsgrytor och grillpannor och örtkrukor går också bra.
 
4. Hängande golvlampa, som ska liksom sticka fram från soffan och hänga över bordet. Jag har ALDRIG haft en vardagsrumslampa som jag har tyckt om och det är på tiden ju!
 
 
5. Den här tavlan är min drömtavla. Det är Räf Design som står för den, Denice Mångsén. Och jag kommer köpa den, jag är helt säker. Jag ska ha den! Dessutom kommer den garanterat få sällskap av andra konstverk - glaskonst alltså... så fridfullt!
 
Jag avslutar där... eftersom jag har en flytt i antågande skulle jag kunna hitta på vad som helst i den här kategorin, men jag måste nog tänka på - trots allt - vad som faktiskt får plats. Detta får verkligen plats och jag vill ha allt! 
|
#1 - Bunny:

Nej tavlan, så häftig!!

Svar: Ja, jag mååååste haaaa den!
Ajli Müller

#2 - Julia:

Så fina saker!!

Svar: Ja, önska kan man ju :) <3
Ajli Müller

#3 - Emelie:

Bonsaiträd är så jäkla coola 😘
Ha en fin helg!

Svar: Ja, och det här är väl ett fake, för det är så stort, men såååååå fränt med krokigheten och allt det!
Ajli Müller

#4 - Mirre:

Men OH vad roligt ska ni flytta och det lät snyggt med det överkastet

Svar: Äääntligen!!! 😘
Ajli Müller

Kommentera här