Sammanfattning av vecka 40

Jag jobbade på Waldorfskolan och det gick bättre. Jag har också haft muntlig tenta, vilket var överraskande läskigt. Det var via Skype och jag var först: läraren drog lappar ur en burk och jag fick 10 minuter att svara (med timer) medan de andra tre deltagarna och läraren satt knäpptysta och bara tittade på. I slutet: ingen aning om hur det gick, men dagen efter fick jag VG. Puh!
 
 
Vi hade lite fler seminarium under veckan och det har verkligen gått framåt. Mycket Skype och aktivt arbete och sedan blev vi bara ”klara” från ingenstans.
 
 
Jag åt ett berg av mackor med min man och har även börjat flyttpacka (frågan är, om man inte behöver grejerna på två månader, kommer man någonsin behöva dem igen!?) inför att få lämna det här skithålet.
 
 
Lördag = husfest med Avion och dunka-dunka. Och det var så himla skönt att den hemliga artisten var någon jag kände till och kunde sjunga med till. Robin Bengtsson är dessutom easy on the eyes.
 
 
Och söndagen var en lugn och skön historia: lättja, flyttrens och även norrsken. Fast iPhone SE kan inte visa upp det på sättet det faktiskt såg ut, men fortfarande: säsongens första av mig skådade norrsken. 
 
 
Nu är det ju som bekant vecka 41 och det är sista pluggveckan innan tenta. Nerverna på helspänn och inte mycket tid alls. 
|
#1 - Heléna:

Härligt med VG - grattis! Hoppas den här veckan blir riktigt bra! Kram <3

Svar: Taaaack!!! :)
Ajli Müller

#2 - Matilda Berlin:

SÅ HIMLA GRYM! Jag hade ju varit fullkomligt livrädd inför en sån tenta, men du är så himla grym som bara går in och gör't, och får ett VG dessutom!! YOU GO GLEN COKO!! <3

Svar: My god, var livrädd, alldelessvettig, blek och darrig! Hemskt att alla tittade på också 😂
Ajli Müller

Kommentera här