Sammanfattning av vecka 42

I veckan hade jag campusvecka: studier och studier och studier. Jag jobbade lite på Waldorf också, men inte heldagar. Det var kul att träffa alla, men i övrigt var det ganska svårt och påfrestande. 
 
 
Jag hade en salstenta och jag fick underkänt. Det var första gången och jag hade inte pluggat tillräckligt så jag får skylla mig själv - men ändå inte kul att se fram emot ett omtenta. 
 
 
 Och så jobbade jag helg på Dea Axelssons. Det gick bra, men var rätt trist att vara ensam. En kollega kom mot eftermiddagen, men då var det ju snart dags för mig att gå hem så vi hann knappt säga ”hej och heja dig!”. Nyheter larmades, platser hittades för plaggen och det shoppades.
 
 
Och just det, köpte latmat också: calzone direkt till dörren. Vem beställer ens calzone nuförtiden? Det var så himla gött, faktiskt!
 
 
Jag hörde förresten nyss att det är 20 år sedan Britneys Baby one more time släpptes. Då kände jag riktigt hur jag åldrades... 20 år sedan! Galet! De som klämdes ut till knarriga ”Oh baby, baby” är vuxna nu.
 
Och själv är jag fortfarande en ungdom!
|
Kommentera här