Sammanfattning av vecka 43

Jag jobbade lite på Waldorf, men även där var det inte sådär väldigt mycket som var förlagt just PÅ Waldorf. Det är mycket åka av. Och det blir tydligt att mina bihålor är fulla med skräp, så när jag kommer hem är det bara alvedon och halstabletter och vila.
 
 
Hemma har jag också fortsatt att flyttpacka och fixa, mellan treon. 30 november får jag nycklarna till nya lägenheten, och det är ju faktiskt riktigt, riktigt snart! 

 
Jag och mamma åkte en tur för att handla födelsedagspresenter åt mig - roligt, roligt!  Jag ska göra mitt bästa för att glömma bort vad som ligger i paketet, men jag vill helst bara slita upp det på en gång! Jag hade seminarium med min nya grupp och det kändes bra: åter har jag fått en grupp som VILL plugga och som KAN samarbeta.
 
Dessutom vaknade jag en morgon till en alldeles vit värld:
 
 
Det står att det är -8 grader på termometern! Sådant har väl aldrig skådats förr i oktober!? Min födelsedag, 20 november, brukar bringa säsongens första snö i Umeå. I år och förra året tycks det tjuvstarta!
 
lördagen gick jag på Köksbaren för brunch med familj och vänner - som ni såg i föregående inlägg var det fantastiskt. Godast var nog makaronerna med Västerbottensost, tryffel och gräslök som serverades med björkrökt sidfläsk.
 
 
Men jag kunde helt ärligt hoppa över sidfläsket, för makaronerna var så goda i sig själva. Så goda att de inte ens kom på bild ordentligt. Jag hade aldrig själv kommit på att servera makaroni and cheese på en lyxig brunch. 
 
Nu stiger vi in i vecka 44 och jag vill verkligen göra något bra av det. Jag jobbar två dagar på Waldorf, har två dagars seminarium och två dagar på Glitter. Har jag ens berättat det, att jag fått extrajobb på Glitter? Nöjd!
|
#1 - birgitmaria:

En bra vecka trots förkylning. Och en härlig avslutning. Jag blev ju hungrig :-) Själv har jag kortvecka. Börjar med att dricka te och läsa en tysk ungdomsroman.

Svar: Så skönt med kortvecka :D Nu är det back to business...
Ajli Müller

Kommentera här