Sociala Brunchmenyn @Köksbaren

Idag började vi dagen med brunchKöksbaren. Det var mycket trevligt! Det var pappa som skulle bjuda sin mamma, men så fick alla de närmaste följa också. Superhärligt brunchtillfälle måste jag få säga! Det fanns massor att välja från menyn, men vi tog sociala menyn där kocken väljer.

 
Till "förrätt" fick vi oerhörda mängder mat: serranoskinka, Västerbottensost (MÄRK ATT DET HETER VÄSTERBOTTENSOST MED S OCH INTE UTAN!), croissant med vispat smör och en marmelad på mörk choklad och vinbär, makaroner med Västerbottensost, tryffel och björkrökt fläsk samt bakade rödbetor med getost.
 
 
Till det serverades cava och efter ett tag kom det in varmrätt. Halva sällskapet tog smörstekt toast med pocherat ägg, svamp och parmesankräm. Andra halvan (jag inräknad) tog rökt röding med scrambled eggs och smörstekt bröd.

 
Till varmrätten fick vi ett glas vitt vin, men jag minns inte från vilken druva eller region. Gott var det i alla fall. Och så blev det dessutom efterrätt: mandelkaka med hallon och vaniljglass. Det syns ju inte alls på bilden här nedanför, men googla Cafloutis så ser ni. 

 
Sedan hade vi turen att få skjuts hem av mina föräldrar. På bild: mamma i baksätet, jag och Erik mätta och salongsberusade mitt på dagen, samt min pappa i backspegeln och min farmors mössa på högerkanten i bild. 

 
Jag rekommenderar Köksbarens sociala brunch om man är öppen för att äta mycket och länge till brunch. Det är, såklart, väldigt vällagad och smakrik mat av bästa kvalitet! Och mycket av det. Och mycket smör. Så har ni gallsten: ta med en liten whisky eller medicin i fickan. Det låter som en varning, men tro mig: ALLT GOTT SLUTAR GOTT! Här var allt gott!
Köksbaren | |
#1 - Mirre:

Ja det såg onekligen gott och trevligt ut

Svar: Det var helt otroligt! 😘😘😘
Ajli Müller

#2 - GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen:

Men åh, wow vad gott allt ser ut :D

Svar: Det var sagolikt :D
Ajli Müller

#3 - JUNITJEJ:

Så mycket gott!!

Svar: Yes, man kude rulla fram efter :)
Ajli Müller

Kommentera här