Frid åt folket

I mitt liv har jag aldrig varit förtjust i hösten eller söndagar. Därför är det för mig lite konstigt att skriva det här inlägget, men förhoppningsvis är det början på något nytt: jag hade en strålande höstsöndag. Jag får nog dela upp den lite, men jag är lycklig i alla fall.
 
Först promenerade jag och min man i skogen ovanför oss. Vi gick bara på det mjuka underlaget och hade det liksom... lugnt. Höstskog doftar på ett särskilt sätt, det är bark mest men blandat med lite söt förmultning. Det doftar "blött" liksom.
 
 
Det är lite märkligt att vara i ett miljonprogramområde, med bara tegel och betong och människor tätt, tätt ihop. Och så går man två minuter och är i skogen. Man glömmer liksom bort det, hur få förunnat det är att ha moder jord inom räckhåll. 
 
 

På hösten är rönnarna och lönnarna vackrast i färg, men skogen är liksom... en annan sak. Det här granskogen vi har, den är nästan mytisk ibland!

 
 
Jag kan räkna på handen de dagar jag har känt frid på en söndag de senaste åren. Men igår fick jag verkligen känna frid på en söndag. Det var bara fridfullt och långsamt. Det var ljust, varmt och vackert. Jag ville knappt gå in. 
Bunny

Mysigt!

Svar: Det var en underbar söndag :D
Ajli Müller


blogg: http://bunnydrugz.blogg.se/
Matilda Berlin

Vad har du emot Söndagar? Är det någon dag jag hatar så är det Torsdagar! Dom och jag går verkligen inte ihop, hahaha!
Nej, den är lite krångligare på Nouw. Eller rättare sagt Nouw-svar dyker upp, vilket gör att andra svar försvinner i mängden lite granna. Men tack för påminnelsen!! Kram fina <3

Svar: På söndagar har jag ångest och mina grannar har alltid fest... fast i morse hade de också fest, så vet inte om de kommer ha det i morgon..!
Ajli Müller


blogg: http://matildaberlin.se
Julia

Härligt!

Svar: Yep! :)
Ajli Müller


blogg: http://juliahellgreen.se
Emma Engström

Det är verkligen så mysigt med skogspromenader! :D

Svar: Det har sina sidor <3
Ajli Müller


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Lisa

Varför byter du blogg så ofta? Under de senaste åren jag har följt dig tror kag du har bytt tre gånger.

Svar: Ja, det stämmer nog! Lorissalovebomb.se blev kapad (och är fortfarande kapad), så jag bytte, juliamullersandvik.se blev kapad (och är fortfarande kapad) så jag bytte, ljuva julia bytte jag namn på när lorissalovebomb.com blev ledigt (fast det är samma blogg, så man kommer till den bloggsidan genom både ljuvajulia.blogg.se och lorissalovebomb.com). Ajli Müller startade jag i somras för att jag ville ha en lösenordsskyddad där jag bara kunde skriva av mig. Sedan när jag väl börjat skriva där så låste jag så småningom upp den och tänkte att det kanske var folk som ville läsa trots att det bara är en "dagboksblogg". Trivs rätt bra här :)
Ajli Müller


Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:


Julia Müller-Sandvik

Hallådär


Jag heter Julia Müller-Sandvik, 29 år från Tomtebo, och bloggar här under det tagna namnet Ajli Müller. Jag är en oftast levnadsglad och modig människa som lever efter devisen ”Ute är alltid inne”. Allt är bättre utomhus och det försöker jag förmedla i bloggen. Läs om alpresor, strandskvaller, skogspromenader, snowboard, klättring, picknick och andra turer, i ur och skur. Matlagning, kläder, djur och film är annat som ligger varmt om hjärtat.

Välkommen!


Kontakt: juliamullersandvik@hotmail.se

|Outdoor|
|Klättring|
|Snowboard|
|Utflykt|
|Skidor|
Kategorier


Arkiv


Senaste inläggen
Sök i min bloggRSS 2.0