Outfits vs. Klädesplagg

Jag har typ 13 olika blåjeans och 22 olika svarta jeans. 145 t-shirts med tryck. 9 randiga t-shirts. 8 svarta t-shirts. Inget att ha på mig! Så mycket kläder och inget att ha på mig. Jag har nog fastnat i samma fälla som Atilio: jag har inte på mig en outfit utan bär olika klädesplagg. 
 
 
Nu vet jag inte hur jag ska tänka, nu när jag har säckar och åter säckar med kläder att skänka eller sälja. Ändå hänger tre nästan exakt likadana klänningar i garderoben och trettio vita skjortor. 
 
 
Nu ska jag testa att rensa genom att gömma. Inte slänga och potentiellt ångra mig, men förvara saker jag tycker inte passar eller inte matchar eller inte älskas i typ en låda på vinden. Så ska vi se om jag hittar outfits, till förmån för klädesplagg. 
 
 
Lite minimalist-tänk, fast utan att (än så länge) minimera.
 
Det skulle vara så roligt att kunna renodla min(a) stil(ar) och komma mig för att använda accessoarer och smycken och matcha mina supersnygga tunikor och klänningar på något annat sätt än bara tights.
 
Nu jävlar är det höst och på åhösten har man outfits! Så är det!
Jessica Högberg

Säg till när du kommer på hur man gör;) (både outfits och smyckande)

Svar: Tack, jag har glömt att jobba på det, men har i alla fall rensat ut en hel del ;D
Ajli Müller


blogg: http://lchftrollet.blogg.se/
Bunny

Känner igen det där! Jag har en regel för mig själv och det är att jag inte får köpa ett plagg som påminner om något jag redan har hemma. En gång hade jag fem klänningar i ungefär samma stil/model - som jag aldrig använde. Då jag kom hem med den sjätte fick jag spel på mig själv. Sålde av alla! Ibland fastnar man för plagg, men aldrig hur de ser ut på, liksom. Svårt det där..

Svar: Ja, jag håller verkligen med! Och jag kan inte säga HUR MYCKET kläder jag har som är för små. SUCK!!!
Ajli Müller


blogg: http://bunnydrugz.blogg.se/
birgitmaria

Oj... Det där med stil. Jag kommer nog aldrig att bli bra på det. Jag har kläder som förhoppningsvis passar ihop ;-)

Svar: Jag vettefan... jag gillar kläder och jag tycker om att ser fin ut, och jag tror att det är DET som stör mig. Jag känner inte att jag ser fin ut längre..! Men ja, man måste börja någonstans ^^
Ajli Müller


blogg: http://birgitmaria.blogg.se/

Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:


Julia Müller-Sandvik

Hallådär


Jag heter Julia Müller-Sandvik, 29 år från Tomtebo, och bloggar här under det tagna namnet Ajli Müller. Jag är en oftast levnadsglad och modig människa som lever efter devisen ”Ute är alltid inne”. Allt är bättre utomhus och det försöker jag förmedla i bloggen. Läs om alpresor, strandskvaller, skogspromenader, snowboard, klättring, picknick och andra turer, i ur och skur. Matlagning, kläder, djur och film är annat som ligger varmt om hjärtat.

Välkommen!


Kontakt: juliamullersandvik@hotmail.se

|Outdoor|
|Klättring|
|Snowboard|
|Utflykt|
|Skidor|
Kategorier


Arkiv


Senaste inläggen
Sök i min bloggRSS 2.0