Sammanfattning av vecka 35

Jag får börja med att säga att jag är förvånad över hur många som verkar längta till hösten. Det är verkligen en gåta för mig! Tack och lov kan den här veckosammanfattningen vittna om att vädret åtminstone inte fattat vad det står i kalendern.
 
Måndag jobbade jag på Umeå Waldorfskola och hade en sådär riktigt vacker dag, med två lektioner och mycket vägledningsgrejer, men också så himla fin utsikt. På bilden ser ni biblioteket (gult hus) och femmornas klassrum (grönt hus). Jag fotar från gymnasiets hus där jag har mitt kontor.
 
 
tisdagen var jag ledig, så jag åkte och storhandlade hungrig (vilket alltid ger en härlig utdelning). Jag hann också en sväng på Myrorna där jag köpte en ny skål som nästan matchar min feta vas.
 
 
Sedan vägde jag upp Marianneätandet (jag uttalar Marianne som det stavas, med ett E som hörs!) med att träna lite. Ni som vet hur man utläser roddmaskiner ser ju att det 5,5 minut in inte gick så bra. Men, och?
 
 
torsdagen släppte jag av min man på flygplatsen klockan sex, för han skulle till Stockholm på handledarutbildning. Han håller nämligen i ett lyft på skolan i år vilket man utbildas för i hufvudstaden, men han ogillar att köra bil. Tur att jag är morgonpigg. 

 
Sedan har jag jobbat på Dea Axelssons. Här är en bild från i lördags när jag hade öppning och upptäckte att allt jag hade på mig var matchande marinblått. Capri och tisha är våra egna. 

 
Och på rasten och innan och efter jobbet kunde man verkligen inte göra annat än njuta av den störtsköna blå himlen och den somriga värmen - vilken jag tackar för.
 
 
Jag längtar nämligen inte alls till hösttemperaturer och höstfärger och hösthumör. När jag skrev listan var jag vackert optimistisk eftersom tiden kommer och går och väder kommer och går, så varför hålla på..? Men ärligt talat vill jag alltid att det ska kunna vara såhär när jag väntar på att börja jobbet:
 
 
Att klä av mig plagg efter plagg, efter cykelturen, sitta på rökbänken och lyssna på My Dad Wrote a Porno... känna att till och med hörlurarna klibbar mot öronen... björkarna i bakgrunden är ännu gröna. Må det så förbli. Amen. 
 
Hoppas att er vecka har varit tillfredsställande!
Alice Lindström

Vad härligt med en liten sammanfattning. Skolan du jobbar på ser riktigt mysig ut! att det är olika byggnader sådär!

Svar: ja, det är som Bullerbyn typ :D <3
Ajli Müller


blogg: http://alicelindstrom.se/
Jessica Högberg

Jag gillar hösten men det är absolut ingen brådska... ;)

Svar: Jag håller sannerligen med!
Ajli Müller


blogg: http://lchftrollet.blogg.se/
Emma

Låter som en rätt härlig vecka :)

Svar: ja det var den :)
Ajli Müller


blogg: http://nouw.com/emmalisch
Emma Engström

Gillar skålen, så fin den var! :D

Svar: Tack :D
Ajli Müller


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
birgitmaria

Den här veckan kan bara bli bättre än förra. För den här veckan får jag ÄTA:-) och jag gillar visst hösten!!

Svar: Varför fick du inte äta!?!? 😰😨 skulle bli deppig!
Ajli Müller


blogg: http://birgitmaria.blogg.se/
Emelie

Härliga bilder! Btw hösten är bäst!! ;)

Svar: Eller.... våren? Våren är bäst ;)
Ajli Müller


blogg: http://motherofbutterflies.blogg.se/
birgitmaria

Fasta. Helt frivilligt. Ja, jag vet. Jag är knäpp.

Svar: Jisses!!!!!
Ajli Müller


blogg: http://birgitmaria.blogg.se/

Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:


Julia Müller-Sandvik

Hallådär


Jag heter Julia Müller-Sandvik, 29 år från Tomtebo, och bloggar här under det tagna namnet Ajli Müller. Jag är en oftast levnadsglad och modig människa som lever efter devisen ”Ute är alltid inne”. Allt är bättre utomhus och det försöker jag förmedla i bloggen. Läs om alpresor, strandskvaller, skogspromenader, snowboard, klättring, picknick och andra turer, i ur och skur. Matlagning, kläder, djur och film är annat som ligger varmt om hjärtat.

Välkommen!


Kontakt: juliamullersandvik@hotmail.se

|Outdoor|
|Klättring|
|Snowboard|
|Utflykt|
|Skidor|
Kategorier


Arkiv


Senaste inläggen
Sök i min bloggRSS 2.0