Sammanfattning av vecka 36

måndagen började jag studera för terminen och jag gick på föreläsningar och hade rätt trevligt. Dessutom gick jag på lunchrasten och förtidsröstade.

 
Mellan tisdag och fredag pluggade jag på campus och vi har haft tur med vädret dessutom. De första dagarna på Campus hade vi mest föreläsningar och lite övningar. Varje ledig stund var ute på området, och det var härligt.
 
 
Torsdag och fredag övade vi på samtalsmodeller och spelade in. Det var rätt roligt - man får syn på sig själv på ett helt nytt sätt. Jag upptäckte exempelvis att jag säger MMMM hela, hela, hela tiden.

 
På fredagkväll tog vi på oss våra finaste paltor och tog buss i kvällssolen för att åka och skåla för alla våra härliga bedrfter. Det är mycket att skåla för nu, faktiskt. Tacksamt!
 
 
Först skålade vi på Tapas och sedan på The Bishop’s arms tills huvudet snurrade. Vi kom hem klockan tre på morgonen och... huvudet snurrade fortfarande. Och även dagen efter snurrade det rätt rejält. 
 
 
lördagen tog jag det där snurrande huvudet och hade chipskväll med min man och en av våra vänner. Jag hade morgonrock och satt mest vid datorn, tog lite vin och sedan gick jag bara och la mig, utan att säga till någon. Jag bara gick iväg och somnade lite.
 
 
Idag, söndag, är det valdag, men jag är ju färdig med röstandet så idag ska jag försöka städa, tvätta och planera veckan som kommer på olika sätt. Nu börjar det där trippeljobbandet som är svårt, men roligt. 
My Nordqvist

Och en annan gick och var traditionell och röstade idag haha ;)

Svar: Ja men det är lite av ett högtidstillfälle ändå :D
Ajli Müller


blogg: http://mynordqvist.se/
Emma Engström

Torsdagen verkade ju rolig! Hoppas du haft en jättebra start på veckan <3

Svar: Ja, det var jätteroligt!
Ajli Müller


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom

Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:


Julia Müller-Sandvik

Hallådär


Jag heter Julia Müller-Sandvik, 29 år från Tomtebo, och bloggar här under det tagna namnet Ajli Müller. Jag är en oftast levnadsglad och modig människa som lever efter devisen ”Ute är alltid inne”. Allt är bättre utomhus och det försöker jag förmedla i bloggen. Läs om alpresor, strandskvaller, skogspromenader, snowboard, klättring, picknick och andra turer, i ur och skur. Matlagning, kläder, djur och film är annat som ligger varmt om hjärtat.

Välkommen!


Kontakt: juliamullersandvik@hotmail.se

|Outdoor|
|Klättring|
|Snowboard|
|Utflykt|
|Skidor|
Kategorier


Arkiv


Senaste inläggen
Sök i min bloggRSS 2.0