Sammanfattning av vecka 39

Måndag jobbade jag hårt som SYV och det var svårt att reda i allt som skulle göras. Frågor om hur och när och vad trasslade ihop sig till ett himla virrvarr. Det föranledde att jag behövde köpa en ny och större kalender - den kommer nästa vecka. Puh!
 
 
Dagen efter, tisdag, tvättade jag mina fönster, hehe... jag skulle ta kort på mina nya fåtöljer och allt jag såg var hela sommarens torra dammighet, och ville jag ha kort på vardagsrummet var det bara att städa. Så det var tisdagens bestyr.
 
 
onsdagen jobbade jag på Dea Axelssons och vi var ett jättestort gäng. En del hade ett väldigt tempo, medan jag själv typ drog ner på takten med flit. Ju hetsigare andra är desto lugnare blir jag i mitt arbetssätt.
 
Därefter jobbade jag som SYV på torsdagen, men började och avslutade dagen med bryt. Jag grät av att sätta ord på saker jag oroade mig över på morgonen i personalrummet och avslutade med att gråta av att berätta om varför jag gråtit i morse. Sömnbrist? Stress? Deppighet? PMS? Vet inte.
 
fredagen jobbade jag på Dea Axelssons och inledde med ett psykbryt också där: jag grät lite med en av mina kollegor på morgonen och fick ytterligare ett psykbryt vid 16:30 då jag fick gå ut i personalrummet och ligga på golvet och djupandas. Sömnbrist? Stress? Deppighet? PMS? Vet inte.
 
 
Lördagen var en kall historia: jag gick med jobbet i Prideparaden och var klädd i fint och färgglatt, men inte sääääärskilt varmt. Efter paraden shoppade jag lite åt mig själv och lite åt andra. Jag råkade köpa upp hela ”övrigt-posten” i budgeten på en enda vecka.. 
 
Idag, söndag, avslutar vi med något helt, helt, helt otroligt! Inte för att jinxa, men jag och min man var och tittade på en ny lägenhet. De som känner mig vet hur desperat jag måste få flytta, hur desperat jag måste få slippa mina grannar... jag ska skriva mer om det en annan dag, men till dess: håll gärna en tumme för att jag och min man får den här lägenheten!
|
#1 - Matilda Berlin:

Omg, omg, omg! Mitt hjärtat slog typ ett dubbelslag när jag läste det sista. Försöker att inte jinxa - men ahhh! Håller verkligen alla mina tummar och tår <3

Svar: Tack finns 😘😍
Ajli Müller

#2 - Sara:

Håller såklart tummarna OCH TÅRNA!

Svar: Klaaaart ;D jag är så himla glaaaad!!! Tack för all pepp!
Ajli Müller

#3 - Bunny Therése:

Hoppas denna veckan blir bättre! <3

Svar: Tack, hittills är den det :)
Ajli Müller

#4 - Anna:

Din kropp ser ut att signalera att du behöver återhämtning. Du verkar ha mycket på gång just nu. Kanske behöver du dra ned på något?

Svar: Jag tror också det, kombinerat med PMS. Idag har jag och min rektor strukturerat upp vad min tjänst egentligen kräver, tagit bort det som inte krävs och min andra chef har gjort att jag fått gå ner i tid så det är mindre på klädbutiken. Studierna är heltid och det är svårt att komma ifrån tyvärr, men ett litet år kvar bara!
Ajli Müller

#5 - Angelica Wåhlin:

Jag håller en tumme & en tå till att du får läggan!

Svar: ThaAank you 😍
Ajli Müller

#6 - Peter Waardahl:

Hej bästa Julia! "Du vet jag håller alltid tummmmarna för dej" oj många dubbel täckningar, tunga fingrar! Halv morbror Peter hälsa helan så gott, två roliga bröder!!

Svar: Tack så mycket Peter! Hälsa du också!
Ajli Müller

#7 - GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen:

Åh, så skönt med ny lägenhet efter allt kaos i den gamla :o Grattis!!

Svar: Men visst, eller hur!? NU ÄR DET DAGS!!
Ajli Müller

#8 - Anonym:

Vad kul att du trivs med jobb och grattis igen till lägenheten!! Xxx

Svar: Ja ååååh, tack <3
Ajli Müller

Kommentera här