The pursuit of PLEASURE! ♥

Jag skulle egentligen till stugan idag, men det blev så att jag inte orkade - jag orkade inte köra bil och jag orkade inte sova borta och jag orkade inte. Jag har precis blivit frisk och var helt inställd på att bara sitta i soffan istället. 
 
Det gjorde jag dock inte. Jag skippade stugan, men jag skippade också soffan. Istället drog jag till Pilgatans kulturmarknad
 
 
Jag cyklade den fina strandpromenaden och hade varmt väder - jag tror alla på marknaden var överklädda vad gäller "lager". Men det var så härligt att känna att man kunde klä av sig lager istället för att tvingas klä på sig! Jag hatar att klä på mig.
 
 
På marknaden blev jag förälskad i minst tre stånd: ett var en glasmästare och jag förälskade mig i hennes whiskyglas. Jag var millimeternära att köpa, men de kostade 350 kronor styck och då skulle jag (den här månaden) bara ha råd med två. Och vill man verkligen ha bara två..? Så jag höll mig. Det andra var en massa stengodskoppar och kannor. Jag ville ha ALLT! Sedan förälskade jag mig i en sångerska och kreatör också.
 
 
Jag har med andra ord haft en riktigt fin dag. Jag gick runt och njöt. Utan pengar på fickan fick jag riktigt njuta och längta. Jag längtar till snart - vet ni vad som händer snart? SNART ska jag få köpa ett konstverk! Jag sparar till en bostad, men jag har också ögonen på ett konstverk som jag MÅSTE ha. MÅSTE! Ett som kommer göra mig lycklig.
 
 
Jag kör på min vanliga filosofi, men nu kör jag den på riktigt: The pursuit of pleasure. Jag ska i utgifter, göromål, tidsplan, arbete, fritid, träning ställa mig frågan om jag njuter av det. Gör jag det inte så tänker jag inte göra det. Så är det. Jag är FÄRDIG med annat. Jag är snart 30 år och jag ska leva och jobba och älska tills jag dör.
 

Fuck allt plågsamt och gruvsamt.

Här ska njutas.

birgitmaria

Härligt motto! Att njuta. Tror jag ska göra så med:-)
Vilken mysig dag du fick!

Svar: Det tycker jag att du, och alla andra ska :D :D
Ajli Müller


blogg: http://birgitmaria.blogg.se/
Ida Jansson

Åh jag älskar stengods!!
Klart du ska njuta av livet! Inte alla som gör...

Svar: Ja, stengods är underbart <3
Ajli Müller


blogg: http://onlyonewaytogo.blogg.se/
Sara

Det här med att faktiskt spara och längta efter något har ju helt tappats bort i det här konsumeringssamhället. Finns det nåt bättre att spara o sen gå o köpa det där man längtat efter? 😊

Svar: Jag har själv tappat bort det å det grövsta. Men jag är helt redo att ta tillbaka den delen! SPARA och längta! Det är ju så fint ^^
Ajli Müller


blogg: http://helgur.blogg.se

Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:


Julia Müller-Sandvik

Hallådär


Jag heter Julia Müller-Sandvik, 29 år från Tomtebo, och bloggar här under det tagna namnet Ajli Müller. Jag är en oftast levnadsglad och modig människa som lever efter devisen ”Ute är alltid inne”. Allt är bättre utomhus och det försöker jag förmedla i bloggen. Läs om alpresor, strandskvaller, skogspromenader, snowboard, klättring, picknick och andra turer, i ur och skur. Matlagning, kläder, djur och film är annat som ligger varmt om hjärtat.

Välkommen!


Kontakt: juliamullersandvik@hotmail.se

|Outdoor|
|Klättring|
|Snowboard|
|Utflykt|
|Skidor|
Kategorier


Arkiv


Senaste inläggen
Sök i min bloggRSS 2.0