Undra hur många som läser för att de stör sig på mig..!

Ibland brukar jag undra hur många som läser min blogg för att de retar sig på mig och därför inte riktigt kan låta bli. Jag vill inte veta i sig, men det är lite spännande att gissa! 
 
Det är helt onödigt, småaktigt och lite pinsamt, men jag har minst tre bloggar som jag läser varje gång de uppdaterar och sitter och fördömer dem i tanken, tänker dryga kommentarer typ, när jag tycker att de har fel och jag har rätt.
 
 
Jag har inte försökt, men jag tror på allvar att jag INTE KAN LÅTA BLI! Det är på något sätt så skönt att få sitta och muttra för sig själv och få störa sig sådär i smyg, när ingen far illa av det (för jag kommenterar givetvis ingenting, bara klickar och läser som en cynisk liten stalker).
 
 
Men det får mig att tänka på allt jag skriver och fotar och hur jag uttrycker mig som man skulle kunna störa sig på, satan vad jag är dryg alltså..!  Å andra sidan, bara för att jag tycker att det är trevligt att läsa saker jag egentligen retar mig på betyder det ju inte att andra gör det... normala människor slutar förmodligen läsa bloggar om de bara irriterar sig på bloggaren. Jag är lagd så att jag typ njuter mest när jag hatälskar bloggaren... 
 
Yep. charmigt!
Jessica Högberg

Ha ha, med det inlägget vill jag inte veta... ;)

Svar: Och jag kommer aldrig säga, för det är elakt! Men kan säga att det är bloggar jag INTE kommenterar, så alla som får kommentarer och svar på kommentarer är alltid alltid alltid favoriter <3 <3 inlägget syftar på sådana storbloggar som jag ”tjuvläser” hehehe ;D
Ajli Müller


blogg: http://lchftrollet.blogg.se/
Beatrice

Läser bara bloggar om jag tycker om personen som skriver. Vill jag störa mig på nåt går jag in på Facebook 😂

Svar: Jag tycker att det är sunt och snällt av dig! Jag vet inte VAD det är för fel på mig som får lite läsnjutning av att tro att jag är bättre än någon 😅
Ajli Müller

birgitmaria

Hahahaha...
Jag tror att du är alldeles normal i det här fallet!
Det är lite kul att läsa bloggar man egentligen inte gillar ibland.

Svar: Ja, jag vet inte varför men lite kul är det absolut! :D
Ajli Müller


blogg: http://birgitmaria.blogg.se/
Jessica Högberg

Ha ha, du är rolig

Svar: Thank you ;)
Ajli Müller


blogg: http://lchftrollet.blogg.se/
Emelie

Man ska allltid vara sig själv. Folk kommer alltid att störa sig på nåt 😘 men jag stör mig inte ett dugg på dig. Kram

Svar: Ja, det är helt sant <3
Ajli Müller


blogg: http://motherofbutterflies.blogg.se/
Anna

Haha! Nä, det här känner jag faktiskt inte igen mig i. Generellt så låter jag inte människor dra ner min energi eller mitt humör, och den risken skulle ju finnas om jag valde att läsa eller följa någon som jag stör mig på. Sedan stör jag mig faktiskt sällan på folk, varför ska man göra det? Brukar bara konstatera att vissa är väldigt olik mig själv i sitt tänkande och beteende, och vara glad över att jag är vettigare. Haha :)

Svar: Åh, det drar inte ner min energi eller mitt humör heller, eftersom jag gillar att läsa dessa tre bloggar - läser med inlevelse och ser fram emot varje nytt inlägg! Men det är för att jag är sådär konstigt lagd och njuter av att reta mig ^^
Ajli Müller

Mirre

OH snygg cape, passar dig finfint. Ja nog läser man vissa bloggar man stör sig på. Jag läser din och kan inte kommentera. Men via mobilen verkar det gå. Saknar dig på min blogg 😁

Svar: Ja, det är konstigt varför vissa blir spärrade av reCaptcha... hmmm... vissa, exempelvis jag själv, får inte ens upp bilderna överhuvudtaget..!
Ajli Müller


blogg: http://sweetwords.se
Anna

Jag brukade läsa bloggar med en liten bitterhetskänsla latent liggandes i mig tills jag en dag kände att fan vad fräckt av mig. Här delar människor med sig av sina liv och jag väljer att ta del av det. Bjuder de till bjuder jag till med en gilla och kanske tom ett extra klick på en sponsrad länk, även om jag störde mig på inlägget. Stör jag mig mycket besöker jag inte bloggen igen. Lämnar aldrig falska kommentarer. Tanken är att jag i allt jag gör ska känna mer empati och vara mer givmild än jag brukar. Tänker att det borde betala tillbaka sig en dag. Förstår dock att du som själv bloggar kan tänka annorlunda och kanske surfar runt för inspiration. Tack för en fin blogg hursomhelst.

Svar: Ja det är riktigt småaktigt faktiskt, det är stort av dig att kunna sluta. Det är med viss skam jag erkänner, men som sagt: skulle aldrig falskkommentera eller elakkommentera. Jag drygtänker bara..! Det KAN nog vara skillnad eftersom jag själv bloggar (alla som har känt igen sig har egna bloggar till exempel) men det kan ju vara något personlighetsfel!? Ett släng av någon slags x-pati eller... ja... med skam och njutning läser jag dessa tre storbloggar helt i det tysta i alla fall, det är hela sanningen för nu :)
Ajli Müller

Maria at Inredningsvis

Snygg jacka med pälsen :) Ha en fin fortsatt höstvecka :) Kram Maria​​

Svar: Den är från Dea Axelssons :D
Ajli Müller


blogg: http://inredningsvis.se/

Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:


Julia Müller-Sandvik

Hallådär


Jag heter Julia Müller-Sandvik, 29 år från Tomtebo, och bloggar här under det tagna namnet Ajli Müller. Jag är en oftast levnadsglad och modig människa som lever efter devisen ”Ute är alltid inne”. Allt är bättre utomhus och det försöker jag förmedla i bloggen. Läs om alpresor, strandskvaller, skogspromenader, snowboard, klättring, picknick och andra turer, i ur och skur. Matlagning, kläder, djur och film är annat som ligger varmt om hjärtat.

Välkommen!


Kontakt: juliamullersandvik@hotmail.se

|Outdoor|
|Klättring|
|Snowboard|
|Utflykt|
|Skidor|
Kategorier


Arkiv


Senaste inläggen
Sök i min bloggRSS 2.0