Mål för 2019 - del 2!

Nu när det har gått snart 4 månader av 2019 kan jag torrt konstatera: 2019 är inte livets bästa år. 2013 och 2018 är fortfarande de som glänser starkast. Mitt högsta mål i världen är att Erik ska få bli frisk från sin svåra depression. Det är för mycket...
 
Men om jag ser till listan jag satte ihop i januari med mål för året så häpnas jag ändå över att inse att jag redan bockat av 6 av de 10 mål jag satte. Helt vansinnigt! Detta samtidigt som jag har vårdat en sjuk anhörig på heltid, arbetat 5 dagar per vecka och haft 310 kronor att röra mig på varje månad. Så fet fucking klapp på min egen axel!
 
Det är icket desto mindre, läge att fylla på listan nu. Den skrevs ju i januari, när det var mörkt och kallt och svinigt - nu när det våras kommer jag plötsligt på andra saker som jag vill göra eller åtminstone SIKTA mot att göra. Enter the "Mål för 2019, the sequel":
 
1. Jag vill bli brun! Så jag uppfyller målet att vara utomhus för fullt, men kanske man skulle låta huden vara osminkad någon gång så man får sig lite färg. Att bli brun och har bikinimärken efter sommaren är målet!
 
2. Jag vill använda färgglada kläder! Orka gömma sig i något jävla mörker mera. Ljust och färgglatt vill jag ha det och gärna kläder helt utan inslag av svart, grått, beige och vitt. Brunt kan jag inte hålla mig ifrån, så det är inte planen. Men de andra ickefärgerna kan ju kyssa sig. I röven.
 
3. Jag vill ta semester! Efter att jag var sjuk 2017 har jag inte haft semester. Jag jobbade ju extra på Dea och Glitter och Norrlands Miljövård, så när alla andra hade semester hade jag ju det inte. Jag jobbade julafton. Jag jobbade när de andra hade semester förra sommaren. I år har jag inte råd att ha semester, men jag har inte råd att inte ha semester heller. Tre veckor ska jag ta!
 
4. Jag vill framkalla förstoringar! Det känns som rena skämtet att mitt hem inte har ett enda fotografi på väggarna. Är det inte det, är det inte konstigt? Så snart jag får en normal ekonomisk situation igen så är förstoringar högt upp på listan av vad jag vill betala för. 
 
5. Jag vill bli av med mina kroppskomplex! Jag känner spontant att det är slöseri med energi eftersom exakt INGEN annan bryr sig om mitt fett, mina kvisslor, min vitilligo, mina eksem eller min alopecia. Ingen bryr sig om mina knän, mina armar, mina ögonvrår. Jag är snart 30 och jag är gift och jag är älskad. Så vad i helvete!? 
 
6. Jag vill bli vegetarian! Jag och Erik äter nästan väldigt lite kött, definitivt väldigt begränsat med fisk, inte alls så mycket kyckling... men ägg och mjölk är fan stöttepelare i vår kost av märkliga skäl! Jag skulle helst vilja bli vegan.
 
7. Jag vill sluta röka! För att... ja, ni vet. Alla vet. Piss är vad det är!
 
 
Skulle kunna slänga in sluta med socker, sluta med alkohol, börja motionera, klättra på jobbet, bli rik, få X-antal följare och så vidare. För det skulle väl också vara rätt nice. Men jag vill, handen på hjärtat, inte lägga ölen på hyllan och har inte något mål inom motion och följare vet jag inte ens hur man räknar. Så dessa sju får helt enkelt inleda kalaset! Har ni några mål för året?