Augustisammanfattningen

Månadens bästa beslut: 
Det får väl vara att dra från en fest, trots att jag varit där i ungeeeefääääär 1,5 timme för att jag kände nej. Känner man "nej" ska man gå hem, inte stanna och förstöra festligheten för alla andra. 
 
Månadens "iväg från hemma":
@ Tonka med farmor och Fanny, vi åt lunch och hade en pangeftermiddag! Flankstek, potatis, haricot verts och tryffelmajonnäs till mig, prosciuttolindad torskfilé med potatismos, ärter och broccoli till farmor och Fanny.
 
 
Månadens längtan: 
Jag har nog mest längtat efter att gå ut och äta eller så :) 
 
Månadens bästa inköp: 
Jag köpte en hushållsassistent som jag är mycket förtjust i redan! Erik har bakat källarfranska och jag har bakat kanelbullar. Fast jag köpte en herrans massa andra grejer också... extremt mycket faktiskt! Inredning för några tusen, växter för någon tusenlapp, klättringsgrejer för... en viss... summa... hehehe.... slösaktig månad på inköpsfronten! Och september blir väl inte direkt bättre...
 
Månadens upptäckt: 
Jag upptäckte att min man ska vara mentor. 
 
Månadens träning: 
Det får väl bli klättringen på IKSU Sport eftersom det är "tillbaka till himlen" så att säga. Mest träningsvärk åsamkade jag mig dock på IKSU spa, i gymmet.
 
 
Månadens middag:
Jag har ätit mycket god mat. Ett axplock: broccolisoppa med hemlagad källarfranska, högrevsburgare, Tikka masala, potatisgratäng etc. Men jag måste ju nästan välja rödkräftorna med Västerbottensostpaj! Det är ju så sällan och är förmodligen min favoriträtt i världen.
 
Månadens favorithändelse:
Att träffa så många olika människor på en och samma månad. Trodde nästan jag blivit folkskygg ett tag! Men icket: mamma, pappa, syrran, farmor, Tobias, Erik, Lina, Néa, Linda, Anna, Johanna, Lisa, Axel, Emilia, Viktor och en herrans massa andra i, olika sammanhang! 
 
 
Månadens målutvärdering:
[-] Nydalarunt! 
[-] Fira bröllopsdag!
[√] Stughäng när tillfälle ges!
 
Kommande månads mål: 
[ ] Jag vill klara den orange 4c-leden! 
[ ] Äta ute på restaurang.
[ ] Nöjesbudget - do it!