En liten skörhet och ilskna knölar

Det blåser, men det är fortfarande sensommarvärme. Efter regnet är luftfuktigheten på Tomtebo 100% och luften är fuktig och het. In på kvällarna är den fuktig och het. Vi gick på promenad till Tavleliden och till Nydalasjön. Mössan var på p.g.a. är en öronmänniska som får ont av minsta vindpust, men i övrigt hade jag alldeles för mycket kläder, trots 19:30.
 
 
Jag är lite sorgsen. Det är egentligen inget större fel på mig så vitt jag vet, men jag har i flera månader haft konstiga utslag, knölar i armar och bröst. Jag är upprörd över skolpolitik och människor som jobbar där och politiker som beslutar där. Och jag tycker att lärare borde gå i strejk. Den här oron och pressen sätter så "långsamma" spår i mig. Som ett slags skörhet där man går runt och har det alldeles utmärkt, men molande oro i bakhuvudet under en längre tid.
 
Hälsocentralen tar bara emot akuta fall, så jag har inte ens fått chans att visa upp mina knölar och pigmentförändringar. Om de säger att det är något minsta farligare än eksem eller vitiligo kommer jag blir galen, eftersom jag försökt få tid sedan jag upptäckte knölarna i mitten av maj. MAJ!
 
Önska mig lycka till.
|
#1 - Emm:

Alltså jag blir galen på sånt! Vården måste bli bättre. Det funkar inte att få tid så långt fram. Den oro man kan känna under den väntan gör inte läget bättre. ♡ styrkekram

Svar: nej, fy, det känns piss. Och så ser jag ut som att jag har typ böldpest X(((
Ajli Müller

#2 - Pauline Hurtig:

önskar dig stort lycka till, jätteviktigt att få kolla upp snabbt ju!

Svar: tack så mycket, här håller man tummarna :)
Ajli Müller

#3 - ego:

Men - gå iväg akut... ! Din oro är ju "permanent akut" och du skulle ju behöva få ro, antar jag. Finns ju inget mer tärande än ovisshet i sådana här situationer. Önskar dig kraft och lycka till!

Svar: Jag försöker intala mig att det är vitiligo, och då finns ändå ingen behandling... jag bytte hälsocentral igår, så ska ringa till min nya på måndag :)
Ajli Müller

#4 - Annie:

Så jobbigt, lider med dig!
Hoppas det inte är nåt allvarligt och att du kommer Få hjälp ändå<3

Svar: tack så mycket! Det ser förfärligt ut.... hoppas det bara är estetiskt.
Ajli Müller

Kommentera här