Hur kändes det vecka 34?

Veckans höjdpunkter:
 
Klätterkursen! Jag parades ihop med två stora karlar och flög som en vante när de föll, men samtidigt hade jag två starka säkrare med stiligt skägg, stora ådriga och tatuerade armar som hejade på mig och gav mig high five när jag klarade en 5a-led jag egentligen var för trött för. De själva kilade upp för 6b... whatever!
 
→ Modiga-Molly! Innan kursen började råkade jag i samtal med en flicka i klätterhallen och hon var så modig och cool - tog sig för att fråga om namn och boka in klättring med mig, en mer än 10 år äldre främling. Det ska bli väldigt roligt!
 
→ En räddande ängel! En dag fylld av tvivel och kval ringde Lina. Hon tycks veta när det är något, och medan jag pantade burkar pratade jag med henne om allt som skavde i livet och plötsligt började jag bara gråta. Och sprang ut, för gud förbjude att någon ser en gråta på Coop (?). Men hon fångade upp mig genom att bjuda med mig att shoppa växter och efler ett par timmar med henne mådde jag mycket bättre.
 
Semester! Stughäng, gräsmattehäng, balkonghäng och soffhäng har avlöst varandra. Dessutom har jag tränat på morgnarna, skrivit dagbok på kvällarna, lunchat med farmor och Fanny och bara fyllt dagarna med liv och solsken.
 
Breakfast like a queen, lunch like a prince and dinner as a pauper! Jisses vad jag har förändrat i kosten nu. Fick den där "efter-semester-paniken" för ett tag sedan och slängde då ut allt godis, all glass och fyllde på med massa bra och lika goda grejer istället!
 
 
Veckans bottenskrap:
 
→ Mobilen! Den håller på att ge upp. Skärmen dör medan ljudet fungerar. Jag är inte så beroende av telefonen som i ”ständig uppkoppling” och FOMO. Däremot mobilt bankID och snabblänk till banken, swish... busskort, BookBeat... att ringa och messa, att kunna fota nu när min systemkamera har gett upp... OK, jag är väl rätt beroende av den ändå. Och nu döööör den!
 
→ Skörheten! Jag vill inte förvandlas till en blöt fläck i allt det här bra, men jag är så trött på att undra varför jag ser ut att förlora pigmentet. Räcker det inte med att ha alopecia och tappa håret, måste jag tappa färgen också..?
 
Min inbilskhet! Jag har haft lite för höga tankar om mig själv och yppat lite för låga föreställningar om eller inför andra. Om jag ska vara så självbelåten som jag varit i veckan så får jag lov att hålla det i huvudet tills det går över - zip the lip.
 
Och själva då, några kul höjdpunkter från veckan?
|
#1 - Ida:

Så härligt inlägg! :D Frukosten ser supergod ut meen så synd med mobilen!!

Svar: Tack så mycket :) ja mobiljävel..
Ajli Müller

#2 - Anna Maja - Littermentärt:

Åh, hoppas på matinlägg för jag behöver nytt mat-inspo. Jag fungerar dock inte som du att jag slänger ut det onyttiga. Jag äter upp allting istället så det inte ska gå till spillo.. haha.

Svar: Haha, ja, men det är ju mycket godare så ;)
Ajli Müller

#3 - Ellen Gräntz:

Vilken härlig lista att ta del av, alltid bra att reflektera såhär i slutet av veckan tror jag.
sv: Tack snälla <3

Svar: Tack ska du ha, vad fint att höra :)
Ajli Müller

#4 - Emelie Andersson :

Vad surt med telefonen :/ men vad roligt med kosten och att du slängde allt som du inte ville ha längre :)

Svar: Ja, det var underbart :D
Ajli Müller

#5 - Emm:

Åhh vad kul med klättring. Har bara klättrat på ett klättercenter. Tufft men jäklar vad kul det är och man blir så glad när man klarar det.
Ha rn fin vecka 🌻

Svar: Det är klättercenter som gäller för mig också 😊
Ajli Müller

#6 - My Nordqvist:

Vad roligt med klätterkursen!!! Så spännande :D

Svar: Det var jättekul :D
Ajli Müller

#7 - Alice:

Vilka himla härliga höjdpunkter ju!

Svar: Tack ska du ha, det var riktigt grym vecka :D
Ajli Müller

#8 - Frida:

Nu har bebisen äntligen kommit! :D

Det är sant, varför försöker man alltid gömma sig när man börjar gråta ute någonstans. Det är ju liksom inget att skämmas över egentligen :p

Jag skulle behöva byta ut mitt skafferi jag med, Nu i slutet av graviditeten och nu när jag ammar så är jag sugen på fika JÄMT! Och jag ger efter för det också

Svar: Alltså missförstå mig rätt, älskar fika! Åt en glass idag! Men har jag det hemma, så äter jag tills det är äckligt, bara för att det finns typ ;D
Ajli Müller

#9 - Johanna Utterberg:

Tur att vänner finns och jag tycker verkligen om din vecko-lista med dessa punkter :)

Svar: Tack så mycket Johanna, och JA! Vänner är allt!
Ajli Müller

#10 - Linnea:

Låter som riktigt härliga höjdpunkter! :)

Svar: Det var det sannerligen :D Vilken vecka!
Ajli Müller

#11 - Josäfin Andersson :

åh vad god mackan ser ut!! Tråkigt att höra med mobilen, har lite samma problem här men inte lika mycket problem för att tycka att det är värt att byta mobil haha

Svar: Dessutom är det ju sååååååå dyrt!
Ajli Müller

#12 - Jennifer:

Vilken underbar vän den där L, sådana borde alla få ha i sitt liv. Jag har min S, guld värt!

Svar: Hon är en pärla :)
Ajli Müller

#13 - Alice Lindström:

Tycker som att det gick riktigt bra för dig i klätterkursen!

Svar: TACK <3 :D
Ajli Müller

Kommentera här