Jag tror på magin om nystart

Det känns riktigt skönt att Erik återvänder till jobbet idag, 12 augusti. För det första därför att han, som har varit sjuk och eländig i psykisk ohälsa så länge, ska tillbaka till jobbet för att han känner sig frisk nog att jobba. För det andra därför att det typ känns lite som att jag återvänder till jobbet då. 
 
Jag tror på magin om nystart. Jag tror på nyårsmagi, jag tror på måndagsmagi, jag tror på "ny lägenhet-magi" och jag tror på terminsmagi. Det har jag alltid gjort! "Nu i femman ska jag alltid ha ordning i bänken" och "Nu i tvåan på gymnasiet ska jag vara duktig på att alltid föra anteckningar" och "Nu 2013 ska jag värna om mig själv och bli bättre på att delegera" och "På måndag ska jag börja träna igen!". 
 
Dekadensen den här semestern har varit... total och underbar. Vi har njutit av vin på vardag. Jag har använt mitt klätterkort så sällan att jag faktiskt har slarvat bort det. Om jag råkade skära mig i köket är jag rätt säker på att det är glass som skulle rinna ur ådrorna till följd av konsumtionen. 
 
När Erik går tillbaka till jobbet är det större vits för mig att gå tillbaka till det normala också. För jag har hittills inte "behövt": han har haft semester och jag börjar som tidigast klockan 9:00, men lika ofta börjar jag 13:00. Det har liksom inte funnits någon vits att gå och lägga sig i tid, eller gå upp i tid. Promenaderna i skogen har varit så vackra att det snarare blir en lunk-lunk-lunk.
 
Nu börjar Erik jobba och jag tror på magin om nystart. Jag tror att den kommer nu. Vi ska båda vara lyckliga och starka och snälla och ha ett normalt liv med normal rytm. Inte för hetsigt och inte för långsamt.
 

Som Guldlock: aaaaaaalldeles lagom.

 
|
#1 - Ellen Gräntz:

Åh, jag älskar nystarter!!

Svar: Finns knappt något bättre och mer hoppfullt!
Ajli Müller

#2 - Amanda (Swedish Passport):

Åh så underbart att höra att Erik mår så pass bra att han kan börja jobba igen, så fantastiskt! Och jag relaterar verkligen till resten av inlägget, har haft sommarlov i två månader nu och igår kom jag tillbaka från sommarens sista längre resa och kände verkligen NYSTART när jag vaknade imorse :)

Svar: Alltså ååååh, jag är så tacksam och hoppas verkligen att allt ska gå som en dans :)
Ajli Müller

#3 - Celine:

Älskar också det här med nystart! Och det känns ju så påtagligt nu när hösten kommer närmare!

Svar: Exaaaakt! ÄLSKAR känslan av att det förgångna är just förgånget!
Ajli Müller

#4 - Bunny Therése:

Önskar er båda stort lycka till med era nystarter!

Svar: Tack <3
Ajli Müller

#5 - Carolina:

Vad härligt att få läsa att han orkar komma tillbaka till jobbet efter att ha varit hemma med psykisk ohälsa. Jag förstår vad du menar när du säger att du tror på nystart, det gör jag med! :)

Svar: Ja, det känns som en saga!
Ajli Müller

#6 - Frida:

Jag tror också på magin om nystart! Älskar att känna nya krafter vid nystarter. Och det kan vara precis som du skriver, en ny vecka, en ny termin, nyår. Vad som helst. Men jag blir peppad av nystarter.

Ja jag vet, det ksa lixom komma ut en människa från mig XD Känns så sjukt

Svar: Jag med, superduperpeppad :D
Ajli Müller

#7 - enna:

Så bra inlägg! Man ska se nystart i många saker :)

Svar: jag gör det automatiskt!! :D
Ajli Müller

#8 - Jessica Högberg:

Haha, så långa magier! Om en vecka ska jag ta tag i mina rutiner😉

Svar: ju fler desto bättre :D
Ajli Müller

#9 - Anna Maja - Littermentärt:

Jag är också en hopplös nystarts-junkie ;) Älskar den känslan av att göra små eller storslagna planer på hur mitt nya liv ska se ut. Och sedan oftast bara hålla i dem ett par veckor, hehe..

Svar: absolut, men då kan man göra nya nystarter ;) Inga problem!
Ajli Müller

#10 - Johanna Utterberg:

Åh jaaa, jag tror också på sånt så heja er, hoppas allt blir alldeles lagom och att rutinerna känns härliga för er båda! :)

Svar: det tror jag och tänker utgå ifrån!! :D <33
Ajli Müller

#11 - Emma Engström:

Ohja vad jag håller med dig, jag tror också liksom på "måndagsmagi"! Känns bra att inte vara ensam :'D

Svar: det fuuuunkar oftast <33
Ajli Müller

#12 - Yasmine:

Håller tummarna att det går bra för honom på jobbet! :) Kram

Svar: det gör jag med.. kram!
Ajli Müller

#13 - Ida:

Men åh va skönt för honom och dig att han mår såpass bra att han kan börja jobba igen! Att gå hemma bryter ned ens självförtroende och självkänsla! Hoppas ni får en grym nystart 💕

Svar: absolut, skönt för honom att få tillbaka lite sammanhang :)
Ajli Müller

#14 - madabouttea.se:

Skönt att han mår bättre! Starkt av honom att gå tillbaka till jobbet! Håller tummarna för honom!

Svar: heja heja heja! Tack för pepp och stöd :D
Ajli Müller

Kommentera här