Mina planer för idag och nästa vecka:

Ni vet vad jag skrev i gårdagens lista: att jag har en massa nystartskänslor! Det har att göra med att min man går tillbaka till jobbet, jag själv ska skaffa mig en ny frisyr igen och jag har anmält mig till en ny klättergrupp. Men just idag och vecka 33 blir en väldigt långsam inledning på det där "nya". En viktig nystart i att orka göra det mesta och bästa av livet!

 
Söndag: Jag har sorgligt nog varit på halvregnig promenad och sett när svanplogarna flyger åt fel håll... det finns knappt en större sorg! Jag jobbar nu 13:00-18:15. Efter det en tur till mamma och pappa där jag ska få låna en digitalkamera och ta del av deras bärskörd. Kvällen avslutas med mina vanliga "söndagskvällsrutiner": te, film och filt. 
 
Måndag: Jag jobbar 9:00-17:00. Efter jobbet ska jag skämma bort Erik med en god måltid och sedan ska vi promenera till kärleksviken. 
 
Tisdag: Dagen inleds med en morgonpromenad kring sjön. Jag jobbar därefter 13:00-20:15. Kvällen blir inte så lång efter jobbet, så jag planerar inget. Får se om jag trots det stoppar in någon ny syssla!
 
Onsdag: Jag har klipptid för att snagga mig i nacken och klippa fram öronen. Jag funderar på att försöka "spara" luggen ännu en gång. Jag ska även förnya mitt klätterkort och kanske ta mig en liten boulderingtur. 
 
Torsdag: Bouldering på förmiddagen, med mig själv. Jag jobbar därefter 13:00-20:15. Överväger att dra till stugan OMEDELBART efter och bara ha siesta och fiesta. 
 
Fredag: SEMESTER! Stughäng! Jag ska njuta, jag ska grilla, jag ska älska livet och mjölka skiten av min sista semesterveckas första dag.
 
Lördag: SEMESTER! Antingen blir det Bondens egen marknad och lite bouldering på IKSU Sport, eller så blir det sommarstugehäng med familjen. Man måste liksom passa på. "Sommaren är kort" etc.
 
Söndag: SEMESTER! Överväger att gå på Once upon a time in Hollywood, men misstänker att jag kommer kramas med Erik, gå promenader, dricka te och se på någon go' rulle hemma istället. Jag känner för Rear Window, har ni sett den? Jag ÄLSKAR den!
 
 
Jag hoppas få peta in både det ena och det andra under den kommande veckan som ännu ej finns med. Stughäng = blåbärsplockning och bouldering = hemmaspa och tvångsmassage och jobb = skratt och slit med goda kollegor. 
 
Vad ska ni hitta på? 
|
#1 - Marie:

Er måndag ef jobbet lät helt perfekt, KÄRLEK och ROMANTIK

Svar: det var så gosigt <33
Ajli Müller

#2 - Anita:

Woho! Semester ser inte alls dumt ut :D Njuuuut

Svar: har en heeeeel vecka :D :D
Ajli Müller

#3 - Emelie Andersson :

Hoppas det går bra på jobbet! :)

Svar: Det gör det alldeles säkert :) Tack! <3
Ajli Müller

#4 - Celine:

Underbart med semme mot slutet av veckan <33

Svar: OOOJA, och hela början av veckan. Sju hela dagar baby!
Ajli Müller

#5 - Yasmine:

Jag ska grilla ikväll, på ett litet äventyr imorgon och sedan jobba ons - fre innan det är dags för västkusten över helgen! :D Kram

Svar: KUUUL, ha det grymt på ditt lilla äventyr idag :D
Ajli Müller

#6 - Ida:

Så härligt med nystart!! Verkar bli en riktigt härlig vecka, roliga planer :D

Svar: OJA, älskar att liksom... bara köra!
Ajli Müller

#7 - Sara:

Låter som en utmärkt vecka! :D Vad kul att din man ska börja jobba igen, måste vara skönt för er båda två. :)

Svar: Vi är så glada <33
Ajli Müller

#8 - Pauline Hurtig:

hoppas din vecka blir toppen! :D skönt med semester, det har jag nästa vecka :D

Svar: Jag med, från fredag den här veckan och fram till fredag nästa vecka :D
Ajli Müller

Kommentera här