Julia Müller-Sandvik

"Skomakare, bliv vid din läst"

Det där om min inbilskhet och högmod gjorde en helomvändning. Jag sade åt mig själv i veckosammanfattningen att "Jag har haft lite för höga tankar om mig själv och yppat lite för låga föreställningar om eller inför andra. Om jag ska vara så självbelåten som jag varit i veckan så får jag lov att hålla det i huvudet tills det går över - zip the lip"
 
Jag behövde inte tänka på att hålla de höga tankarna om mig själv inne igår, då jag bara tvärvände och erinrade endast dåliga saker om mig själv. De flesta obefogade, andra helt sanna. Vanligtvis brukar jag kunna hantera mina brister rätt så sakligt... igår, not so much.
 
Idag börjar jag därför min dag med kaffe på balkongen i strålande sensommarsol, gluttar lite Time Team och, ja... tycker inte direkt synd om mig själv, men vilar i min ofullständighet kan man väl säga. Och så får morgondagen krypa på.
 
Emma Engström

Åh underbara sensommar, så man uppskattar värmen! Ta hand om dig <3

Svar: I guess :)
Ajli Müller


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Yasmine

Hoppas du får en fortsatt bra vecka :D Kram

Svar: Ja, detsamma :)
Ajli Müller


blogg: http://yasmissy.blogg.se
Linda

Sååå härlig morgon ju!

Svar: haha, nja.
Ajli Müller


blogg: http://lindaviktoria.se
Anette

Ja, du. Man ska inte tro att man är något, då blir man snart nertagen på jorden igen. Om ingen annan plockar ner en gör man det så bra själv. Upp som en sol och ner som en pannkaka 😉

Svar: sannerligen ;D
Ajli Müller


blogg: http://vidarevyer.blogg.se
birgitmaria

Ibland får man lov att tycka synd om sig själv, ha lite självömkan... förhoppningsvis behöver du inte känna så så länge, får då blir det ju bara jobbigt.
Ha det gott :-)

Svar: det var inte fler än erik och ni som är och läser bloggen som fick utstå det hela i alla fall ;) Jag är mycket piggare och snällare med mig själv idag, och har ömma bröst så helt säkert var det hela ett stort fett PMS-utbrott XD
Ajli Müller


blogg: http://birgitmaria.blogg.se/
birgitmaria

Ibland får man lov att tycka synd om sig själv, ha lite självömkan... förhoppningsvis behöver du inte känna så så länge, får då blir det ju bara jobbigt.
Ha det gott :-)


blogg: http://birgitmaria.blogg.se/

Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:


Julia Müller-Sandvik

Hallådär


Jag heter Julia Müller-Sandvik, 29 år från Tomtebo, och bloggar här under det tagna namnet Ajli Müller. Jag är en oftast levnadsglad och modig människa som lever efter devisen ”Ute är alltid inne”. Allt är bättre utomhus och det försöker jag förmedla i bloggen. Läs om alpresor, strandskvaller, skogspromenader, snowboard, klättring, picknick och andra turer, i ur och skur. Matlagning, kläder, djur och film är annat som ligger varmt om hjärtat.

Välkommen!


Kontakt: juliamullersandvik@hotmail.se

|Outdoor|
|Klättring|
|Snowboard|
|Utflykt|
|Skidor|
Kategorier


Arkiv


Senaste inläggen
Sök i min bloggRSS 2.0