Ta tillvara på sommaren - på vad sätt du vill!

Nu är vi inne på månaden då "folk" återgår till jobben och man tror att det blir höst. Det blir det ju, så småningom, men jag tänker mjölka ut sommaren i alla fall. Hela vägen in i september. Ni som bor söderöver måste lova att ni fortsätter även i september! Här uppe i Norrland får man vara realist.
 
 
I år är vi glada över att ha en gasolgrill. Förra året hade vi ingen, och det var eldförbud nästan hela sommaren. Mycket kallskuret och pizza blev det då. Nu kan man grilla under kontrollerade former, lika lätt som vanligt! Lättare, faktiskt...
 
 
Skulpturerna välkomnar oss var vi går - här i ett helt sjok av lupiner som vi förgäves försökt bli av med...
 
 
Vid röda friggeboden har vi sköldpaddor och sådana typ prästkragar och smultron och allt möjligt trevligt. Som jag skrivit förr: varje gång man kommer till stugan är något annorlunda. 
 
 
Snart börjar även vi i Norrland få mörka nätter, så senast var det solcellslamporna som var det tydliga tillskottet. Det är såååååå mysigt en bit in i augusti när det glittrar överallt i träd och mark.
 
 
Fast jag tror att Målli föredrar ljuset. En större soldyrkare får man söka efter. Men såhär i hettans tider måste vi komma ihåg att ta henne ner i havet att kyla ner sig och att få i henne mycket vatten. Hon är rätt duktig på det - född och uppvuxen på landet som hon är. 
 
Det var det för nu, med avslutande uppmaning: tillvarata sommardagarna på DITT sätt, utan skuld och utan press. Men tillvarata dem icke desto mindre. Jag tror nämligen att vi kommer ångra oss om vi inte gör det, när slaskperioderna kommer. 
|
#1 - enna:

Ska också NJUTA av sommaren, men jag är ändå taggad på hösten :)

Svar: Jag är också taggad på hösten :D
Ajli Müller

#2 - Emma Engström:

Guud vilken härlig energi du har, ÄLSKAR det!! Ska verkligen ta vara på det sista av sommaren nu alltså <3

Svar: Jag med :D :D Som satan!
Ajli Müller

#3 - My Nordqvist:

Verkligen så himla sant att vi måste ta till vara på sommaren till 110%!! Är inte så mycket som krävs för att bara njuta och älska livet!

Svar: Eller hur, små små små grejer kan göra hela skillnaden. Idag har jag varit inne, men haft dörren vidöppen så jag hört fåglarna och njutit av brisen som kommer in ibland :D
Ajli Müller

#4 - Frida:

Det är riktigt gott :D
haha jag ska också mjölka ur sommaren! Hör hur massa klagar över att sommaren snart är över. Men det är ju trots allt bara 1a Augusti och många dagar kvar att njuta av :)
Älskar också solcellslampor. Har massor av sådana upphängda i träd på landet

Svar: En hel månad kvar ju, herregud vilke surpuppor vi har omkring oss :D Fattar folk som längtar efter hösten, de kan intala sig att det snart är höst, så som jag intalar mig att det snart är sommar i april. Men folk som älskar sommaren som börjar deppa NU när det knappt har blivit svalt ute ens XD Fjantar.
Ajli Müller

#5 - Alice:

Så rätt att ta vara på sommaren, och solcellslampor är ju för mysigt (och smidigt, hehe)! ^^

Svar: SÅÅÅÅÅ mysigt :D
Ajli Müller

#6 - Linnea:

Ja nu börjar det faktiskt bli väldigt mörkt och mysigt :) jag ska även njuta av de sista sommarveckorna!

Svar: Det är så himla härligt tycker jag, att det mörknar om kvällarna äntligen :D
Ajli Müller

#7 - madabouttea.se:

Älskar din nya design!
Skulle man kunna få fråga vilken mall du använt? Jag måste koda om min igen då jag märkt att kategorierna inte fungerar som de ska...

Svar: TACK :D Jag har inte gjort den själv, alicelindstrom.se har gjort den! Mallen hon utgått från är den som heter Stark dock, om det hjälper :)
Ajli Müller

#8 - Emelie Andersson :

Jag ska försöka att ta vara på sommaren här lite längre ner mot landet, men det är svårt när det har varit två dagar med 15 grader :/ jag har inte ens haft min semester än så jag måste försöka njuta ;)

Svar: Klart du ska njuta! Gör gosiga grejer när det är kallt och soliga grejer när det är hett!! :D
Ajli Müller

#9 - Yasmine:

SÅ bra påminnelse, TACK! Ska njuta hela helgen nu :D Kram

Svar: GÖR DET :D :D Jag med, fast ska jobba hela helgen ^^
Ajli Müller

#10 - Pauline Hurtig:

utan skuld och press tycker jag var bra att du skrev vet så många som nästan får ångest av att ta vara på tiden

Svar: Jag också, får ångest! Men whatever, lite ångest har ju ingen dött av. Eller jo, det har folk förstås, men inte jag.
Ajli Müller

Kommentera här