Tiden går

Tiden går och ljuset försvinner, men nu är det inte länge kvar! Tänk när midvintersolståndet är här och det vänder! Det är snart! Det här blir ett inlägg med nästan bara utropstecken, men det är för att jag är i ett så skrikande behov av NYTT år!
 
Idag har jag dessutom firat en försenad födelsedag - jag har nämligen gått och fyllt 30 år här i nätpausen! - med syrra, mamma och farmor!
 
 
Det var detta om detta. 
|
#1 - birgitmaria:

Välkommen tillbaka!! Och du är väl värd att firas flera gånger :-) Hurra!
Så tråkigt att du skulle krascha, men roligt att du så sakteliga är på banan igen. Du får ta väl hand om dig! (du ska ju hålla länge till!)
Jag håller med, så skönt när ljuset vänder tillbaka. Just nu är jag bara trött, antagligen pga min förkylning som jag drogs med förra veckan och jobbhögen som växte veckan jag var i Ryssland! (men den resan ångrar jag inte, den var så mycket bättre än förväntat på alla plan)
En dag kvar innan långledigt!! Tjohoo, så himla skönt!

Svar: Jag känner igen mig i trötthet, och jag skulle inte vara långledig men har dragits med infektion på infektion på infektion. Herrejösses. Kul att höra från dig :D
Ajli Müller

#2 - Heléna:

Fina, fina Julia!! Stort grattis i efterskott!!! Ja, 2019 skulle jag ha kunnat varit utan - mest en massa elände med strul med blodtrycket, diagnos för lymfocytär kolit, cellförändringar och så lite utmattningssyndrom på det... yeah... men jobbar 25 % iallafall i väntan på operation och har humöret uppe trots allt. Hoppas du får en fantastisk jul och att 2020 blir superbra!!!!! Kram fina du och roligt att vara här igen 🤗💖💖

Svar: 2020 har inletts med dunder och brak och kras och tårar, MEN! Det vänder! Jag tänker UTGÅ ifrån att det vänder!
Ajli Müller

#3 - Jasmine:

Ta vara på dig. <3
Kram

Svar: Jag försöker <3 Kram!
Ajli Müller

#4 - Sara:

Har tänkt på dig när du varit frånvarande från nätet. <3 Hoppas 2020 blir ett mycket bättre år, både för dig och din man!

Svar: Ja jävlar, mycket sämre kan det knappast bli ;) <3 Men jag är försiktigt optimistisk inför 2020! Det ska nog gå vägen detta. Stor kram!
Ajli Müller

Kommentera här