Julia Müller-Sandvik

En superfin ledig dag!

Igår var jag och Minette på tur på stan. Vi var där i ca. 3 timmar, som bara flög förbi. Det var en lugn dag och vi lunkade från butik till butik och kollade läget (kollade mest, eftersom vi inte får lön förrän på onsdag...) och fikade lite. Jag fick också jättefin present, och det var för att pigga upp mig i och med Eriks depression och all kamp det bidrar med och det var alltså SÅ nära att jag satt och grät där på fiket:

 
Värdefull:
låt detta ljus brinna
för allt du tror på
för extra mys & värme
samt som en påminnelse
att du är värdefull!
 
 
Jag är verkligen mycket tacksam över att ha min vän Minette. Efter ett tag kom till och med båda våra män och och umgicks lite med oss, så jag sa att det blev en double date. Fast det gilldes inte, Minettes sambo Anton var egentligen på jobbet och Erik var påväg till KBT. 
 
 
Det är det närmsta en double date jag har kommit i alla fall. Utom en gång när jag var på Saw III på bio med Lina och två killar, men jag hade inte en susning om att det var en set-up så när filmen blev äcklig så gick jag ut ur biografen, lämnade min "date" efter 20 minuter med orden "Tyvärr vill jag inte se på någon slaktfilm" och sedan gick jag hem till... min pojkvän! En statigvarande sådan till och med.
 
Gårdagen var mycket trevligare och jag föreslog också en riktig dubbeldejt på Hörnet där jag aldrig har varit. Jag hoppas att det blir av någon dag!
Mathilda

Låter som en mysig dag! <3

Svar: ja det var så fint :) <3
Ajli Müller


blogg: http://devote.se/mathilba
madabouttea.se

Låter som en mysig dag!
Haha ursäkta men vem fixar ihop dig med någon när du redan hade pojkvän? :O

Svar: Haha, det var killen som trodde att det var en fix-up. Lina visste att hon tog med en dejt och en killkompis och en (upptagen) tjejkompis. Men det var... märkligt...
Ajli Müller


blogg: http://madabouttea.se/
Emma Engström

Så himla fint att visa tacksamhet mot de som betyder mycket! <3

Svar: ja man tänker ju sin tacksamhet, men varför hålla inne med något så fint? :)
Ajli Müller


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Yasmine

Jag har typ inte ens varit på en riktig dejt haha, dubbeldejt låter superkul! Och så underbart att ha en sån vän, de är verkligen guld värda! <3 Kram

Svar: vanlig dejt har jag aldrig varit på heller, inte förrän långt in i relationer som redan ÄR relationer ;D Kram!
Ajli Müller


blogg: http://www.yasmissy.blogg.se

Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:


Julia Müller-Sandvik

Hallådär


Jag heter Julia Müller-Sandvik, 29 år från Tomtebo, och bloggar här under det tagna namnet Ajli Müller. Jag är en oftast levnadsglad och modig människa som lever efter devisen ”Ute är alltid inne”. Allt är bättre utomhus och det försöker jag förmedla i bloggen. Läs om alpresor, strandskvaller, skogspromenader, snowboard, klättring, picknick och andra turer, i ur och skur. Matlagning, kläder, djur och film är annat som ligger varmt om hjärtat.

Välkommen!


Kontakt: juliamullersandvik@hotmail.se

|Outdoor|
|Klättring|
|Snowboard|
|Utflykt|
|Skidor|
Kategorier


Arkiv


Senaste inläggen
Sök i min bloggRSS 2.0