Hål i tandköttet, hål i hårsäckar och hål i hjärtat

För några dagar sedan började jag tappa hår från en fläck på sidan av skallen. Jag tänkte att det berodde på stress (jag har den autoimmuna sjukdomen alopecia, och just min tycks triggas av just stress) och blev väldigt gråtmild. Men i lika många dagar har jag också haft en hallonkärna fast i hålet från en av mina bortopererade visdomständer. Idag var hela kinden svullen och jag vaknade av pulserande smärta.

 

Första gången jag tappade håret var jag 21 år. Då utlöstes det av en långtgående inflammation i just visdomständerna. På röntgenbilderna såg man att inflammationen hade börjat "äta upp" mitt käkben inifrån. Så ÄCKLIGT! Nu har jag opererat ut alla fyra tänder och trott att det var frid och fröjd, men fan heller. Jag har nu gurglat treo, lagt små treokorn så nära "hålet" i tandköttet jag kunnat och ska skölja med hexident vid tandborstning... och ringa tandakuten i morgon. 

Stressen går inte att göra så värst mycket åt, men tanden tänker jag fan inte låta äta av mitt käkben och slå ut mina hårsäckar. Hell no! 
 
Ja, det var dagens uppdatering, bättre sent än aldrig och så vidare. Läget med er då? 
|
#1 - Sara:

Men åh vad trist. Massa kramar! ❤️

Svar: Tack <3 massa kramar!
Ajli Müller

#2 - Bunny:

Usch nej! Hoppas tandläkarna kan hjälpa dig ställa allt till rätta igen!!

Svar: Nu är jag utsköljd och laddad på nystart! 😅
Ajli Müller

#3 - madabouttea.se:

Men neeej fy så tråkigt! Jag har fått tid till op på min ena visdomstand nu... fy fan så drygt och vad allt detta kommer kosta när det är klart med med..

Svar: Ja jag har opererat ut alla fyra! Eller tre egentligen, en gick att bara dra tack och lov, det drog ner kostnaden lite! Lycka till med din operation!!! Stor kram!
Ajli Müller

#4 - emm:

You go girl!! 💓 folk har säkerligen sagt det många gånger till dig men det tåls i alla fall att säga en gång till. Du är stark!
Det här med tänder är btw piss, har också massa problem med mina trots att jag sköter dom bra. :(
Kramar

Svar: Jag sköter mina också, bättre än de flesta tror jag med tanke på alla tandläkare jag har i släkten! Dumma tänder! Tack så mycket för dina varma ord! Kram ❤️
Ajli Müller

#5 - Emma Engström:

Usch det låter verkligen inte roligt! Kram till dig <3

Svar: Tack, stor kram!
Ajli Müller

#6 - Celine:

Men nä usch så jobbigt! Hoppas du får hjälp med tanden fort nu då, kram på dig finis <3

Svar: Tack! Stor kram! ❤️
Ajli Müller

#7 - Matilda Berlin:

Förlåt, men ja - FY VAD ÄCKLIGT DET LÄT!! Hoppas du får en snabb tid och kan få hjälp ordentligt innan det händer något liknande igen!! KRAM hjärtat <3

Svar: Tack så mycket! Stor kram!
Ajli Müller

#8 - birgitmaria:

Nä, så tråkigt!! Både med hår och tand. Håller tummarna för att det blir bättre!

Svar: Jag håller också tummarna! :)
Ajli Müller

Kommentera här