Julia Müller-Sandvik

10 saker jag vill göra under 2019

 
 
1. Jag vill skaffa en eller flera kompisar, som jag kan gå på krogen med, bjuda på middag, glo på serier och typ äta kakor med. 
 
2. Jag vill spara pengar, så att jag i slutet av året inte känner mig orolig. Och vad krävs för att inte känna sig orolig..? Runt en månadslön tror jag skulle räcka för min del som bor i hyresrätt och varken har barn eller djur eller sjuka föräldrar.
 
3. Jag vill vara utomhus så mycket att jag upplever att det är mer än jag är inomhus (det vill säga hela sommarsemestern och dagligen på vintern, mycket snowboardåkning och vårpromenader).
 
4. Jag vill vårda och värna om mig själv - inuti och utanpå. Tacka nej till sådant jag vill tacka nej till, säga ifrån när jag är arg, be om hjälp om jag behöver och behandla mig själv med respekt.
 
5. Jag vill skriva noveller, sagor och poesi, samt illustrera den med egna akvareller. Kort sagt vill jag ta tillbaka den kreativa sidan av mig själv!
 
6. Jag vill gärna träna mera igen - men inte sådant tramsigt, hetsigt "tävla med brorsan och duscha i kallvatten och skopa proteinpulver och mäta mig, väga mig och värdera mig". Utan bara som jag gillar det, när jag gillar det: snowboardåkning, kanske klättring igen, promenader, skidor, gymmet och så vidare, utan att mäta resultat på det där luddiga sättet.
 
7. Jag vill lustläsa böcker mer, gärna på den där "platsen" jag fortfarande inte har letat rätt på, och jag vill sitta där och förlora mig i böcker som när jag var tonåring.
 
8. Jag vill göra saker som inte är hemma. Det här vill jag egentligen inte, för jag är smått fobisk för sådant... men därför vill jag. Jag vill sluta vara rädd för att vara borta! Så jag vill kanske gå på bio eller konsert eller restauranger eller poesiläsning... allt sådant som jag undvikit. 
 
9. Jag vill unna mig extravagans. Vad kan det betyda när det andra målet är att spara pengar - kanske en naprapati, massage, spa eller frisörbesök. 
 
10. Jag vill gärna lära mig något nytt datorrelaterat: att spela in en pod  och faktiskt börja spela in en tillsammans med min storasyster eller att lära mig redigera film och lägga upp på YouTube eller bli duktig på att koda, fota eller animera typ.
 
Vad vill du göra i år? 
sara

Härligt med mål, det har jag också kört senaste åren istället för nyårslöften! Jag ska bland annat försöka äta mindre kött och göra mer saker för mig själv! :)

Svar: Jag kom inte på något att lova, men mål känns som att man kan skapa och omformulera och så småningom kanske lova :D
Ajli Müller


blogg: http://sarakarlson.blogg.se
Matilda Berlin

Så himla grymma mål!!! Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag vill göra. Hmmm... Resa en massa (no shit Sherlock), värna mina vänner mer och fortsätta utan en enda omtenta. Kämpar mot det =) KRAM fina och ha ett fantastiskt år!! <3

Svar: thaaaank you! Dina mål låter väl alldeles utmärkta - bara massa pepp och kärlek ju! <3
Ajli Müller


blogg: http://matildaberlin.se
http://siliiins.blogg.se

Gott nytt år! :)

Svar: detsamma du :D
Ajli Müller

Hilma Eklund

Vilka fantastiska mål du har! 2019 kommer bli toppen, det känner jag på mig! Kram! <3

Svar: Tack så mycket, vad glad jag blir! Jag känner också på mig det :D :D KRAM!
Ajli Müller


blogg: http://www.nouw.com/hilma
Julia Svensson

Åh så härliga mål!

Svar: Tack :)
Ajli Müller


blogg: http://juliasvenssons.se
Netti Starby

Vilka bra mål du har och lycka till med allt som du vill göra :-D Kramis

Svar: Tack ska du ha :D Har du några nyårslöften i år? Kram!
Ajli Müller


blogg: http://starbys.se
Alice

Åh, vilka bra grejer, vill också göra en del av detta känner jag! :D Jag vill även utvecklas inom dansen mycket och verkligen känna att jag utvecklar mitt "varumärke" som dansare lite mer också!

Svar: Ja, all lycka till det, det kommer du lyckas toppenbra med :D :D
Ajli Müller


blogg: http://nouw.com/aliceemericsson
Yasmine

Vilka bra saker du vill göra! Gillar speciellt den om att vara utomhus mycket, det vill jag också! :D
Jag har mål som rör träning och fotografering! :D
Kram

Svar: Ja, jag märker att jag själv åtminstone mår sååååå bra av att vara ute och jag älskar luften, ljuset och den där utetröttheten man får efter!! :D
Ajli Müller


blogg: http://www.yasmissy.blogg.se
Emelie Andersson

Vilka bra saker, håller tummarna för att det blir så :)

Svar: Tack så mycket för tummarna, jag håller mina också :D
Ajli Müller


blogg: http://nouw.com/emelieanderssoon
Heléna

Det låter som riktigt bra saker alltihop tycker jag :D Jag själv vill se till att bli klar med min bok som jag börjar se som ett livsprojekt snarare än den första boken av en tänkt trilogi... Har egentligen bara lite redigeringar och att snygga till slutet kvar så den tänka uppföljaren kan börja på rätt ställe... Hoppas på att orka med fler promenader i naturen under året och upptäcka nya fantastiska platser i vårt avlånga land genom road trips med Calle. Jag vill bli modigare och testa nya maträtter jag inte har vågat mig på innan, men framför allt hoppas jag på att få hjälp med min elaka kropp så jag slipper vara borta från jobbet så ofta. Kram <3

Svar: det tycker jag låter som helt otroliga mål! Inte bara att "slippa vara hemma" utan att slippa lida så mycket att man inte kan jobba! Heja dig. Stor kram!
Ajli Müller


blogg: http://helna.blogg.se
Ida Jansson

Hade gärna umgåtts med dig om vi inte bott 100 mil ifrån varandra 😀 Att skriva och illustrera låter såå kul! Att träna ska ju va lustfyllt och inte krav och prestation som mäta o väga som många tyvärr fastnar i. Jag skulle vilja börja yoga för tror jag skulle må bra av det, börja sjunga i kör, gå upp i vikt (dubbla känslor ang det), men mest vill jag få en kropp som inte smärtar och som kan ta promenader mm. Kram

Svar: ja, jag hoppas att det du vill göra kommer du få chans att göra! Och må bra nog att göra :D Sjunga i kör till exempel, verkar såååååå hiiiiimlaaaaa roligt :D
Ajli Müller


blogg: http://onlyonewaytogo.blogg.se/
enna

Låter som en massa saker du vill göra och det är ju så bra att utmana sig ibland :) Gott nytt år

Svar: Men tack så mycket, det var roligt att höra :D Jag tror absolut att det kan vara bra att utmana sig ibland, men det är ju lite läskigt! :)
Ajli Müller


blogg: http://sayyeastofashion.blogg.se/
Sara Ekman

Låter som jättebra mål :D

Svar: Tack så mycket, jag ser fram emot att börja försöka uppfylla dem!
Ajli Müller


blogg: http://aamaziing.se/
JHH

Så bra sammanfattat! Kan känna igen mig i många av punkterna. Håller på att klura på hur jag skall formulera mina "mål" för 2019 :)

Svar: Åh, tusen tack! Man måste ju inte ha några, men jag gillar det, ääääälskar att formulera mål och sådant :D
Ajli Müller


blogg: http://jhh.blogg.se/
NICOLE

Men så bra punkter:) ett par kan jag också skriva under på, t ex 6an. Jag tränar en hel del men jag vill hitta den där fina balansen där det inte går till överdrift :)

Svar: Ja, jag tränar inte en hel del direkt, men jag vet att de jag tränat med tränar på ett annat sätt än jag gör, jag själv tränar liksom... bara på lust. Och jag vill ha mer lust :D
Ajli Müller


blogg: http://nouw.com/nwistrand
Tina

Jättebra mål! Jag önskar dig all lycka till! 😊 Mina mål är att; bli en sån bra mamma som möjligt, röra på mig mer, gå ner i vikt ( efter förlossningen) , försöka äta mer hälsosamt!😊

Svar: Och jag önskar dig samma lycka till, det där kommer du greja <3 :D
Ajli Müller


blogg: http://nouw.com/tinafalkestad
Celine

Men ja för allt detta! Superbra mål! Vill också göra allt du skrivit i detta inlägg!

Svar: HURRAAAA!!!
Ajli Müller


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
Jessica Högberg

Himla fina "vilja göra önskningar". Önskar dej allt gott detta nya år! <3

Svar: tusen tack, jag är så förbannat redo! :D
Ajli Müller


blogg: http://lchftrollet.blogg.se/
ISA

Åh sånt här älskar jag att läsa! Hade gärna blivit din kompis om du inte bott 100 mil bort, haha! Är helt med dig på att spara pengar, har du någon idé hur man kan göra det på ett roligare och motiverande sätt får du gärna dela med dig ;))) Gott nytt år fina!

Svar: Jeeesus... hoppas jag hittar ett sätt att spara pengar. Men det är ju tusen gånger roligare att köpa grejer ;D
Ajli Müller


blogg: http://isabyl.se
Carolina

Intressant! Hoppas att du får några av dessa om inte alla uppfyllda under detta år :) stort lycka till med allt!

Svar: Tack ska du ha, jag hoppas uppfylla rubbet såklart :D
Ajli Müller


blogg: http://knaset.com
Bunny

Tycker det är superbra, rimliga och roliga mål! Hoppas vi får följa på bloggen. Ska göra en liknande lista på min blogg ^_^

Svar: Men åååh, tack så mycket för målpepp! Jag ser fram emot att läsa dina :D <3
Ajli Müller


blogg: http://bunnydrugz.blogg.se/
birgitmaria

Roliga mål!
Jag har inte kommit fram till mina än, mer än att jag vill träna mer och äta bättre, men det är egentligen inga mål, för så är det ju hela tiden.
Men jag är lite inne på att skriva mer, vad.. det vet jag inte.

Svar: Jag vill också träna mer och äta bättre, men gör inte så stora satsningar för att uppnå det hela, lat som jag är ;D Skriva mer tycker jag vore jättekul, jag tycker att du borde skriva poesi eller ramsor på rim. Kanske en barnbok på ramsa :D
Ajli Müller


blogg: http://birgitmaria.blogg.se/
Sara Rödett

Älskar dina mål!!! Många som även jag vill sno och göra detta år. Kul! :D <3

Mitt främsta mål (och kanske det enda just nu) är att fokusera på kost, hälsa och träning igen. Efter att ha varit dålig och sjuk i flera, flera veckor och är äntligen på G igen så är jag såå taggad och sugen på köra igång igen. I morgon kör jag! :-D

Svar: Jag ska också det, och har kommit igång riktigt bra i allt utom kosten (druckit myyyyyycket vin under ledigheten..!), men har beställt prenumeration på Linas matkasse och varit ute på promenad och utförsåkning nästan varje dag :D Känns gött!
Ajli Müller


blogg: http://livetsharligheter.blogg.se
Jasmine

Inspirerande mål inför det nya året - heja dig! Tack för att du delar med dig.

Svar: Tack för din kommentar till inlägget om mål och drömmar. :)

Roligt att du tycker efterrätten serverad på nyårsafton såg lockande ut.

Varm kram

Svar: tack ska du ha :)
Ajli Müller


blogg: http://rosanatt.blogg.se

Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:


Julia Müller-Sandvik

Hallådär


Jag heter Julia Müller-Sandvik, 29 år från Tomtebo, och bloggar här under det tagna namnet Ajli Müller. Jag är en oftast levnadsglad och modig människa som lever efter devisen ”Ute är alltid inne”. Allt är bättre utomhus och det försöker jag förmedla i bloggen. Läs om alpresor, strandskvaller, skogspromenader, snowboard, klättring, picknick och andra turer, i ur och skur. Matlagning, kläder, djur och film är annat som ligger varmt om hjärtat.

Välkommen!


Kontakt: juliamullersandvik@hotmail.se

|Outdoor|
|Klättring|
|Snowboard|
|Utflykt|
|Skidor|
Kategorier


Arkiv


Senaste inläggen
Sök i min bloggRSS 2.0