Ut på tur, aldrig sur!

Det känns som att jag har döpt ett eller flera inlägg till just detta: ut på tur, aldrig sur. Det är ju så trevligt att säga så. Ett litet utflyktsrim som gör allting lite mer uthärdligt och så. Jag älskar att vara ute. Och den trötthet som drabbar en efter en dags utomhusvistelse är också så himla skön. Känner ni igen typ efter friluftsdagarna i skolan eller i skidbacken eller här på längdskidor, när man kommer in och inte ens orkar klä av sig de svettiga kläderna? Mmmm. Då mår själen!
 
 
Visst kan man riktigt se hur bra själen mår? Vi var förstås trötta i ben och armar när de här bilderna togs och vi tittade tillbaka över sjön mot vårt hem. Men fan, vad vi mådde! Dessa bilder är från gårdagen då jag och Erik åkte en vända längdskidor.
 
 
Träningsvärken hade inte ens lagt sig när vi tog den här vändan, och nu är den mordisk. Icke desto mindre gjorde vi det. Jag insåg att jag inte längre tyckte att det var tråkigt! I skolan tyckte jag nog mest att det var tråkigt för att det var så himla jobbigt... och det är ju jobbigt när något plötsligt är jobbigt för en som annars har kunnat segla igenom grundskolan utan någon större ansträngning, eftersom jag oftast siktade på G (E) i ämnena ändå.
 
Nu kom jag in på annat och måste avrunda. Känner inte för det. Ska skriva i min dagbok. 
 
Hej på er!
|
#1 - Alice:

Åhhh, så härligt, och ja, känslan efter en bra dag utomhus är ju sååå najs! :D

Svar: Ja så mööööör man är liksom :D
Ajli Müller

#2 - Sara Rödett:

Åååh, jaaa! :-D Den där känslan är ljuuuvlig och jag fick också den där känslan idag! Och ditt härliga leende säger allt! <3 Och vilket vackert landskap... <3

Svar: Ja att vara ute och riktigt lufta ur sig ordentligt är verkligen GULD! Man blir så gött mör i kroppen efter :D
Ajli Müller

#3 - birgitmaria:

Jag håller med. Det är så skönt att åka skidor. Men grymt jobbigt. Vi åker hela familjen oftast och bara för motionens skull nu, eftersom tjejerna inte tävlar längre.

Svar: Jag tränar också skidor för motionen - snart i alla fall. Just nu stannar jag och fotar när det blir för jobbigt ;D
Ajli Müller

#4 - Frida:

Ja men verkligen!
åh vad härligt! Hoppas att det finns kvar snö när jag åker till Sverige snart, vill också komma ut på skidor :D

Svar: Hoppas jag med :D Här uppe finns det då snö ända in i april, hehehe...
Ajli Müller

#5 - Yasmine:

Ser superhärligt ut! :D Lite avis att ni har så mycket snö att njuta av! Och jag vill verkligen lära mig åka skidor, det ser så härligt ut (tyckte verkligen inte om det i grundskolan haha) :) Kram

Svar: Ja, det är verkligen skönt att njuta av snön! Däremot mindre skönt när det börjar bli vår. För det tar såååååå låååång tid att bli av med snön också >.<
Ajli Müller

#6 - Jessica Högberg:

Ser helt underbart ut!

Svar: Ja det var såååå myyyysigt :D
Ajli Müller

#7 - JHH:

Jag gillar också att vara ute och gillar även den där tröttheten efteråt. Just den där tröttheten där man är riktigt fysiskt trött. Det är så skönt!

Svar: Det är verkligen en helt annan trötthet när man varit utomhus än när man typ tagit ut sig ordentligt på gymmet. Såååååå skööööönt!
Ajli Müller

#8 - enna:

Om man får vara ute i den naturen så förstår jag att man inte tröttnar :)

Svar: Eller huuuur, det är så fint! Det är precis bakom min lägenhet dessutom :D
Ajli Müller

#9 - Heléna:

Så underbart härligt det ser ut!!! Är lite avundsjuk för att ni har så mycket med snö <3 Kram <3

Svar: Ja, den här tiden på året är det lyxigt med snö :D
Ajli Müller

#10 - Carolina:

Härligt att få känna sig sådär helt slut, jag tror helt klart på att man även sover och mår bättre av både frisk luft och rörelse! Ser fram emot att få stå på mina skidor igen :D

Sv; härligt att du gillade mina nyårsmål mycket! Uppskattas :D

Svar: Absolut! Jag sov som ett litet barn :)
Ajli Müller

#11 - GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen:

Så härligt! Jag är ju inget större fan av vintern och snö, men jag kan ändå förstå tjusningen av att vara ute en hel dag i kylan. Uppfriskande! Och sedan kliva in i värmen och få slappna av med känslan av att ha varit aktiv en hel dag. Prickar jag lite rätt? haha :D

Svar: Ja, absolut prickar du rätt, det är härligt när kroppen går in i after-after-ski-mode! Fast det där med "kylan" är inget man upplever, man svettas ju som satan från och med ungefär... fem minuter..!
Ajli Müller

#12 - Maria Pettersson:

Åh så härligt det ser ut! :D

Svar: Ja det var helt otroligt!
Ajli Müller

#13 - Pauline Hurtig:

vad härligt!!

Svar: Dunderhärligt :)
Ajli Müller

#14 - madabouttea.se:

Så härliga bilder! Fina fina du!

Svar: Men taaaaack kära vän! <3
Ajli Müller

#15 - Bunny Therése:

Önskar såå att jag hade tillgång till sådan natur runt hörnet! Här är det bara grått, svampigt och dassigt :(

Svar: Det är sant att jag är lyckligt lottad! Just nu i alla fall, hehe... när snön ligger djup långt in i april är det lite deppigare ;)
Ajli Müller

#16 - Jenny:

Åhhh, vad ni ser lyckliga ut! Men jag blir typ knastertorr bara av att se er vara ute i vintern sådär. Har nu några tips på hur man tar hand om utsatt hud nu när luften är så kall och torr?

Svar: Tack så mycket! Vi var lyckliga men svettiga ;D Jag ska skriva ett inlägg om det där med utsatt hud snart, tack för din fråga! Det finns krämer och SPF och även plagg att ta till för att hjälpa - men jag gör ett utförligare inlägg om detta inom kort :)
Ajli Müller

Kommentera här