Julia Müller-Sandvik

Broparksbus och "drinko" på Cinco

Det hände. Sommarens första picknick. Picknick i Parken! Jag är så glad att det blev av, eftersom jag går tillbaka till jobb i morgon (inte så tungt schema, men lite deppigt är det såklart att vara färdigsemestrad för den här gången...). Picknickmöjligheterna minskar. Därför drog jag och Lina ut. Vi passade på!
 
 
Som ni ser på bilderna var vi inte ensamma att cykla till Broparken för picknick. Det satt folk överallt och njöt, lapade sol, spelade kubb och så vidare. 
 
 
Sällskapet ovanför oss drack Zeunerts, sällskapet nedanför drack te. Sällskapet bredvid oss var olämpliga och började ha sex mitt i allt. Jag är all for att "allt är bättre i naturen" men alltså... nej. Bara... ta ett hotellrum!
 
 
Vi drack Prosecco i fina plastglas och Ouzo i fina snapsglas. Ouzon var mer tänkt som "medicinal", men jag tyckte att det var himla mysigt också - som att dricka sprit efter att man just tagit en lakritskola. Och såklart: som att vara i Grekland igen!
 
 
Matsäcken vi tog med oss var rostade nötter, choklad, manchego, aprikosmarmelad, baguette och philadelphiaost. Som ni ser hade vi även filt och högtalare och mycket trevligt!
 
 
Vid älven är det vackert på sitt sätt. Stadsmiljö, med mysig park och så Umeälven som rinner rakt igenom stan och skiljer Umeåborna åt: "bor du på rätt sida av älven?".
 
 
Vi satt kvar tills det skymde. Efter att inte ha setts på länge hade vi massor att prata ikapp om och tiden rusade verkligen ifrån oss. När det blev kallt ute hade vi fortfarande saker kvar att tala om, så vi gick till Cinco som hade varm uteservering.
 
 
 
Då blev vi varma. 
 
 
Vi drack bara drinkar, fast som ni ser är det inte så "bara". 
 
 
Jag såg tjusig mat bäras ut också och är sugen att testa en måltid på Cinco. Men inte just igår. Vi kom innan 22 och gick hem klockan 02, rena vansinnet för min del. Vid 22 brukar jag ligga redo att sova, men nattklubb? Vem hade kunnat tro att en kväll som inleddes med Prosecco på en gräsmatta skulle sluta med att dansa och sjunga sig hes? 
 
För hes är jag. Jättehes. Men då bockar jag av det på min "Summer Bucket List" i alla fall! Done and dusted!
Frida

Vilken härlig dag!! Älskar picknick. Speciellt med god dryck, men det får tyvärr vänta för mig.
Hahaha asså det var två personer som började ha sex på riktigt i parken?? XD XD Var det lite diskret eller såg det ut som att de inte alls brydde sig om någon såg?


Svar: OJA!! Först torrjuck, men sedan tog han bara fram den och hon hade klänning så det inte skulle synas, men det syntes tyvärr ändå. Idioter XD
Ajli Müller


blogg: http://fridachristina.com
Sara

Samma i Motala, man kan bo på rätt eller fel sida om strömmen... 😂

Svar: Jag har bott på fel sida om älven hela livet, men bor man på fel sida (i en viss ålder ;)) tycker man att det är rätt sida och att andra sidan är snobbiga ;P Oavsett om personerna är det eller inte!
Ajli Müller


blogg: http://helgur.blogg.se
Emma Engström

Åh alltså jag minns inte ens sist när jag var på en picknick, men det är ju verkligen hur mysigt som helst! KRAM

Svar: Det är urgosigt :D Med rätt människor och rätt väder är det rentav magiskt!
Ajli Müller


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Netti Starby

Men va hade personerna bredvid er sex sådär helt offentligt? Vilken mysig picknick ni annans hade och härligt avslut på kvällen. :-D Kramis

Svar: Ja, det hade dom, usch! Eller ja... each to their own, men det var en offentlig plats med många barn som kanske inte behövde introduceras för sex på det sättet. Aja. Jag är väl en torrboll XD Det var såååå mysigt i övrigt :D
Ajli Müller


blogg: http://starbys.se
enna

Men alltså vad mysigt ni såg ut att ha det :)

Svar: Oooja, vi hade det götta!
Ajli Müller


blogg: http://sayyeastofashion.blogg.se/
Sara Ekman

Men MYS<3

Svar: ooooja, superdupermysigt!
Ajli Müller


blogg: http://aamaziing.se/
Pauline Hurtig

men åh vad mysigt och härligt det ser ut! jag lägger mig också 22, i maj hade vi jobbfest å jag var hemma halv 3 helt sjukt

Svar: fattar inte folk som orkar det var och varannan dag. Eller ens var och varannan helg XD
Ajli Müller


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Hemma Hos Felicia

vilken grym kväll!!! Och det är verkligen mysigt vid älven!! Superfina bilder!

Svar: Det var sannerligen en riktigt grym kväll, en jag sent ska glömma :D <3 Tusen tack!!
Ajli Müller


blogg: http://feliciahblogg.webblogg.se/

Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:


Julia Müller-Sandvik

Hallådär


Jag heter Julia Müller-Sandvik, 29 år från Tomtebo, och bloggar här under det tagna namnet Ajli Müller. Jag är en oftast levnadsglad och modig människa som lever efter devisen ”Ute är alltid inne”. Allt är bättre utomhus och det försöker jag förmedla i bloggen. Läs om alpresor, strandskvaller, skogspromenader, snowboard, klättring, picknick och andra turer, i ur och skur. Matlagning, kläder, djur och film är annat som ligger varmt om hjärtat.

Välkommen!


Kontakt: juliamullersandvik@hotmail.se

|Outdoor|
|Klättring|
|Snowboard|
|Utflykt|
|Skidor|
Kategorier


Arkiv


Senaste inläggen
Sök i min bloggRSS 2.0