Broparksbus och "drinko" på Cinco

Det hände. Sommarens första picknick. Picknick i Parken! Jag är så glad att det blev av, eftersom jag går tillbaka till jobb i morgon (inte så tungt schema, men lite deppigt är det såklart att vara färdigsemestrad för den här gången...). Picknickmöjligheterna minskar. Därför drog jag och Lina ut. Vi passade på!
 
 
Som ni ser på bilderna var vi inte ensamma att cykla till Broparken för picknick. Det satt folk överallt och njöt, lapade sol, spelade kubb och så vidare. 
 
 
Sällskapet ovanför oss drack Zeunerts, sällskapet nedanför drack te. 
 
 
Vi drack Prosecco i fina plastglas och Ouzo i fina snapsglas.Som att vara i Grekland igen!
 
 
Matsäcken vi tog med oss var rostade nötter, choklad, manchego, aprikosmarmelad, baguette och philadelphiaost. Som ni ser hade vi även filt och högtalare och mycket trevligt!
 
 
Vid älven är det vackert på sitt sätt. Stadsmiljö, med mysig park och så Umeälven som rinner rakt igenom stan och skiljer Umeåborna åt: "bor du på rätt sida av älven?".
 
 
Vi satt kvar tills det skymde. Efter att inte ha setts på länge hade vi massor att prata ikapp om och tiden rusade verkligen ifrån oss. När det blev kallt ute hade vi fortfarande saker kvar att tala om, så vi gick till Cinco som hade varm uteservering.
 
 
 
Då blev vi varma. 
 
 
Vi drack bara drinkar, fast som ni ser är det inte så "bara". 
 
 
Jag såg tjusig mat bäras ut också och är sugen att testa en måltid på Cinco. Men inte just igår. Vi kom innan 22 och gick hem klockan 02, rena vansinnet för min del. Vid 22 brukar jag ligga redo att sova, men nattklubb? Vem hade kunnat tro att en kväll som inleddes med Prosecco på en gräsmatta skulle sluta med att dansa och sjunga sig hes? 
 
För hes är jag. Jättehes. Men då bockar jag av det på min "Summer Bucket List" i alla fall! Done and dusted!
|
#1 - Frida:

Vilken härlig dag!! Älskar picknick. Speciellt med god dryck, men det får tyvärr vänta för mig.
Hahaha asså det var två personer som började ha sex på riktigt i parken?? XD XD Var det lite diskret eller såg det ut som att de inte alls brydde sig om någon såg?


Svar: OJA!! Först torrjuck, men sedan tog han bara fram den och hon hade klänning så det inte skulle synas, men det syntes tyvärr ändå. Idioter XD
Ajli Müller

#2 - Sara:

Samma i Motala, man kan bo på rätt eller fel sida om strömmen... 😂

Svar: Jag har bott på fel sida om älven hela livet, men bor man på fel sida (i en viss ålder ;)) tycker man att det är rätt sida och att andra sidan är snobbiga ;P Oavsett om personerna är det eller inte!
Ajli Müller

#3 - Emma Engström:

Åh alltså jag minns inte ens sist när jag var på en picknick, men det är ju verkligen hur mysigt som helst! KRAM

Svar: Det är urgosigt :D Med rätt människor och rätt väder är det rentav magiskt!
Ajli Müller

#4 - Netti Starby:

Men va hade personerna bredvid er sex sådär helt offentligt? Vilken mysig picknick ni annans hade och härligt avslut på kvällen. :-D Kramis

Svar: Ja, det hade dom, usch! Eller ja... each to their own, men det var en offentlig plats med många barn som kanske inte behövde introduceras för sex på det sättet. Aja. Jag är väl en torrboll XD Det var såååå mysigt i övrigt :D
Ajli Müller

#5 - enna:

Men alltså vad mysigt ni såg ut att ha det :)

Svar: Oooja, vi hade det götta!
Ajli Müller

#6 - Sara Ekman:

Men MYS<3

Svar: ooooja, superdupermysigt!
Ajli Müller

#7 - Pauline Hurtig:

men åh vad mysigt och härligt det ser ut! jag lägger mig också 22, i maj hade vi jobbfest å jag var hemma halv 3 helt sjukt

Svar: fattar inte folk som orkar det var och varannan dag. Eller ens var och varannan helg XD
Ajli Müller

#8 - Hemma Hos Felicia:

vilken grym kväll!!! Och det är verkligen mysigt vid älven!! Superfina bilder!

Svar: Det var sannerligen en riktigt grym kväll, en jag sent ska glömma :D <3 Tusen tack!!
Ajli Müller

Kommentera här