Det blev en kortare utflykt eftersom sommaren visade sitt fina anlete

Inte har vi väl tid att sitta inne och lata oss om solen är framme. Jag har inte sommarångest i ordets rätta mening, men eftersom min semester är slut har jag lite "FOMS": Fear of missing sun. Jag måååår ju så dååååligt utan den, så jag vill verkligen passa på när den verkligen är här. Och det är den. Den är så jävla här!  
 
 
Vi gick till dammen och lade oss att sola bland vitklövrarna och lyssna på alla bin som fullkomligt älskar vitklöver. Bland blommorna traskade också en gräsandsmamma med sin lilla bebbe. Det var rart att betrakta. 
 
 
Vi tog oss också till Kyrkstugan igen (från att aldrig varit där till att ha varit där två gånger på en vecka är inte så illa) och lunchade på ost- och skinkfralla. Nästa gång ska jag absolut åka dit och fika sötebröd istället, för de hade en ananaspaj som såg himla krejmig ut, samt flera slags bullar, småkakor och bakelser. 
 
Fear of missing sun är typ hälsosamt för mig. Det känns som att jag fyller dagarna med liv istället för livet med dagarna. Himla bra! 
|
#1 - emelie andersson:

så mysiga bilder :) gäller att njuta lite!

Svar: ooja, njutningens tider är kommen!
Ajli Müller

#2 - Pauline Hurtig:

FOMS så bra förkortning! de härliga är att vi typ bor ute, sover i princip bara inne, så underbart. Men när jag jobbar har jag verkligen FOMS

Svar: samma här :)
Ajli Müller

#3 - Emma Engström:

Åh vad det verkligen låter helt underbart! Så härligt :D<3

Svar: det är underbart :D <33
Ajli Müller

#4 - Alice:

Härliiiigt! Här har vi tyvärr inte haft mycket sol alls och nu är jag ju faktiskt ledig några dagar, buhu!

Svar: åh, men nu har du fått lite sol väl? Värmebölja ju :)
Ajli Müller

#5 - enna:

Mysigt sätt att utnyttja solen på :)

Svar: Alla sätt är mysiga :) <3
Ajli Müller

#6 - My Nordqvist:

Sååå härligt!!! Man får verkligen passa på att njuta när solen kommer fram. Jag brukar ha turen att det regnar när jag är ledig och är sol när jag jobbar, typiskt liksom.....

Svar: Känner så igen det, men nu i år är jag väl hyfsat skonad. Var pissväder hela min semester dock ;P
Ajli Müller

#7 - Sara Ekman:

Älskar vädret nu <3

Svar: OOOOOOO JAG MED!! :D :D
Ajli Müller

#8 - Bunny Therése:

Så härligt ni har det jämt! Fint att spara till vintern sedan :D

Svar: ÅH NEJ, inte jämt! Men jag tror att man fotar mer när man faktiskt har det härligt! Men tro mig, var och varannan sekund tror jag att jag har bakterier på händerna och måste springa hem och tvätta mig, och han vill dö ibland, och syrran har migrän och vi bränner maten och det regnar och är motvind den ENDA dag jag valt att cykla till jobbet... Men jag sparar! Precis som du säger, så sparar jag det BÄSTA till vintern som ju är så lång här i Umeå. Sparar satan!
Ajli Müller

Kommentera här