Julia Müller-Sandvik

Lantliv, med tacksamhet

Jag ska berätta nu en gång för alla, för jag vet att det kommer en höst och en tyngd, att sommarstugan är den ultimata vilan. Utom när man får diarré mitt i natten och bor i en friggebod... men det är en helt annan historia som utspelade sig natten TILL dessa bilder och den här historian. Den här historian är mycket mysigare!
 
 
Jag vaknade, trots allt, till en strålande dag i sommarstugan. Dimman lurade i horisonten, men horisonten är som bekant långt bort. Så vi tillbringade hela dagen på stranden, med några toabesök i stugan ibland, och avslutade dagen i favoritstolarna:
 
 
Fast man är ju barfotabarn på landet, så ibland ser man snarare ut som följer:
 
 
Man plockar blad, stickor och ibland till och med (av misstag) spindlar från fötterna... men så går det när dagen är ny och vacker och grönskande. Mamma kollade liljorna, men som ni ser har de redan gone bye bye 

 
Fast vi har fått konstiga krolliljor som vi aldrig har planterat. Dessa krolliljor har säkert kommit från någon bajsande fågel, eller på annan udda väg, men tacksamt är väl det! Krolliljor i lila och vitt är båda mycket vackra - så det är ju bara att tacka och ta emot. 
 
 
I horisonten var dimman och även segel! Jag älskar att titta på båtar. Jag var mycket duktig på att segla när jag var ung. Jag vann alla tävlingar, till och med den gången på det där stackars konfirmationslägret när vi seglade en åttamannabåt och ingen ville åka med mig, så jag och punkaren Oliver (som fick svår migrän mitt ute i havets ingenstans) seglade den själva. Två personer, en svårt sjuk, och vi vann mot alla andra. Jag är fortfarande stolt! Jag längtar dessutom efter en egen tjusig monark.
Pauline Hurtig

underbart!

Svar: oooja!
Ajli Müller


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Frida

Perfekt ju! :D Hahahaha det låter inte som den bästa kombon XD XD XD
Men vad mysigt ni ser ut att ha det där

Svar: det är verkligen ett mysigt avbrott från hettan i lägenhet :)
Ajli Müller


blogg: http://fridachristina.com
Alice

Så härligt! Tycker också det är himla mysigt och somrigt att titta på båtar, dock har jag ingen erfarenhet av att styra dem och vinna tävlingar, haha! ;)

Svar: Nej men mysfaktorn finns ändå!! :D
Ajli Müller


blogg: http://nouw.com/aliceemericsson
Celine

Oj vad jag längtar ut på landet nu!

Svar: JAAAA!!! Jag med! Är åter på jobbet nu, urka!
Ajli Müller


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
Sara Ekman

Underbart <3

Svar: MINST SAGT :D <3
Ajli Müller


blogg: http://aamaziing.se/

Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:


Julia Müller-Sandvik

Hallådär


Jag heter Julia Müller-Sandvik, 29 år från Tomtebo, och bloggar här under det tagna namnet Ajli Müller. Jag är en oftast levnadsglad och modig människa som lever efter devisen ”Ute är alltid inne”. Allt är bättre utomhus och det försöker jag förmedla i bloggen. Läs om alpresor, strandskvaller, skogspromenader, snowboard, klättring, picknick och andra turer, i ur och skur. Matlagning, kläder, djur och film är annat som ligger varmt om hjärtat.

Välkommen!


Kontakt: juliamullersandvik@hotmail.se

|Outdoor|
|Klättring|
|Snowboard|
|Utflykt|
|Skidor|
Kategorier


Arkiv


Senaste inläggen
Sök i min bloggRSS 2.0