Julia Müller-Sandvik

Skogens skafferi

Äntligen börjar det komma ätbart i skog, mark och land. Blåbär direkt från riset ner i yoghurten liksom! Smultron som slukas så snabbt att de inte ens hinner träs på strån. Jag tror bestämt jag måste tvinga syrran att plocka lite åt mig!
 
 
Som ni ser har jag själv full tillgång till skogens skafferi, men jag tycker att det är såååååå trååååkigt att plocka bär. Jag plockar gärna för att äta upp, men för att plocka i burkar och frysa in... jag har helt enkelt inte tålamodet. 
 
 
Salladen mår bra i alla fall och några av rädisorna hade INTE blivit uppäten av förbaskade kålfjärilar... fast jag skulle inte ens ha vetat det om det inte var för att mamma berättade det. Jag riiiiiider på mammas trädgårdsland.
 
 
Bor man själv i en lägenhet så är det faktiskt oerhört skönt att få snylta på någons lantställe ibland. Jag är väldigt tacksam. Och på kvällen åt vi fransk potatissallad full med rädisor från landet och jag kunde knappt vara lyckligare. Det finns inget godare än mammas franska potatissallad, med mammas solvarma rädisor. 
mammansprinsessor

Smultron och blåbär typ det bästa på sommaren:) kram

Svar: Absolut en stor höjdpunkt! :D
Ajli Müller


blogg: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Linnea

Mums. Älskar blåbär!:)

Svar: JAG MED :D :D :D
Ajli Müller


blogg: http://linneakinis.blogg.se/
emelie andersson

så mysigt att ha sin egna lilla plats :)

Svar: ja, även en lånad sådan :) <3
Ajli Müller


blogg: http://nouw.com/emelieanderssoon
Pauline Hurtig

håller med dig, så tråkigt att plocka för att frysa in.

Men hurrudu vad snygg header :D

Svar: menåååååå taaaack! Jag har visserligen inte gjort den själv - alicelindstrom.se har gjort den! Men jag ääääälskar den!
Ajli Müller


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
My Nordqvist

Såå himla gott och lyxigt!! Plockar alltid in hallon och vinbär från gården samt blåbär i skogarna. Är inget fan av att plocka bär heller men när man står där mitt i vintern så är det värt det :D

Svar: ja det är klart....menåååå såååå tråkigt det är XD
Ajli Müller


blogg: http://mynordqvist.se/
Marie

Ohh så härliga bilder och gillar verkligen din klänning

Svar: tack, vad glad jag blir! Den är från lindex :)
Ajli Müller


blogg: http://sweetwords.se

Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:


Julia Müller-Sandvik

Hallådär


Jag heter Julia Müller-Sandvik, 29 år från Tomtebo, och bloggar här under det tagna namnet Ajli Müller. Jag är en oftast levnadsglad och modig människa som lever efter devisen ”Ute är alltid inne”. Allt är bättre utomhus och det försöker jag förmedla i bloggen. Läs om alpresor, strandskvaller, skogspromenader, snowboard, klättring, picknick och andra turer, i ur och skur. Matlagning, kläder, djur och film är annat som ligger varmt om hjärtat.

Välkommen!


Kontakt: juliamullersandvik@hotmail.se

|Outdoor|
|Klättring|
|Snowboard|
|Utflykt|
|Skidor|
Kategorier


Arkiv


Senaste inläggen
Sök i min bloggRSS 2.0