Vi drog till Sörmjöle Havsbad

Jag och mamma tillbringade en heldag på stranden, eftersom solen sken och havet var varmt och hettan var slående. Äntligen! Det var som förra sommaren! 
 
 
Hatten jag har på mig är "Den ursprungliga Lady Lorissa-hatten" (vilket är en referens till min förra blogg när jag satt och väntade på sotaren) och nu har vi massor av hattar som cirkulerar bland oss. Men den här hängde så rart på den öppna spisen och den passar fortfarande. Passar Ajli Müller också, tycker jag!
 
 
Jag och mamma löste korsordet i VK tillsammans, med tillfälliga avbrott för att bada i havet och dricka kaffe och äta chips. Vi klarade det galant (både ätandet och korsordet). 
 
 
Här läser jag deckare och skiter i allt 
 
 
Här äter jag Daffy och löser korsord och carpar diem 
 
 
Jag och mamma låg på stranden tills, som ni skymtar i mina brillor, molnen drog in över oss. Men det var då hett ändå! Jag är tacksam, men jag vet såklart att det vore bra med lite regn då och då, fast det känner jag då alls inte för. Jag känner för strandhäng!
|
#1 - birgitmaria:

Å så härligt med strandhäng! Vi har varit lite på stan, hängt med storebror och nu väntar vi på resten av familjen. Alva har spelat golftävling hela dagen!! I denna värme!

Svar: Ja, jag och mamma mådde prima där nere :)
Ajli Müller

#2 - Alice:

Vilken toppendag ju! ^^ Älskar korsord , haha!

Svar: Ja, det är så avslappnande :)
Ajli Müller

#3 - Jessica Högberg:

Haha, att veta vad som är bra och önska detsamma är två vitt skilda saker😂

Svar: absolut, stora tecken på det! <33
Ajli Müller

#4 - Dixi Wonderland:

Vi har fortfarande inte varit iväg och badat. Hoppas vi kan göra det nästa vecka :)

Svar: Ja, det är väl lätt åtgärdat :)
Ajli Müller

#5 - Ida:

Så gött!
Chips är verkligen så gott i denna hetta. Salt o gott:)
Du passar verkligen i hatt 😃

Svar: Ja, chips är verkligen ett måste på stranden, jag och mamma köper alltid sådana där pyttesmå påsar, så varje dag är de lika krispiga :D
Ajli Müller

Kommentera här