Julia Müller-Sandvik

Jag 🎔 Juni

Månadens bästa beslut: 
Jag har inte tagit några särskilt stora beslut, men beslutet att tillbringa en helg i stugan var ju lite av en guldgruva. Att ta beslutet att åka till svärföräldrarna på Åland känns också gött i maggropen.
 
Månadens längtan:
Jag har längtat mycket till semestern. Tänk att jag faktiskt inte har varit ledig á la semester sedan påsklovet 2017. Det är märkligt att tänka på, eftersom jag INNAN påsklovet 2017 var ledig - så som lärare är - både kring jul och långt sommarlov och så vidare. Men det tog bara slut! NU är semester äntligen här och om någon ringer till mig från jobbet så tänker jag inte ens svara. Tre veckor låtsas jag att jag inte existerar! De får fixa det.
 
 
Månadens bästa läsning: 
Sandmannen av "Lars Kepler" - så jävla vidrig. Det här är första av Keplerpersonerna jag någonsin läst och... den är vidrig. Vidrig! Men den går inte att lägga ner heller, för jag vill ju veta vad som ska hända. 
 
Månadens bästa inköp: 
Ålandsresan och Mölkky. 
 
 
Månadens upptäckt: 
Jag har upptäckt att jag gillar skräck och deckaraktigaromaner trots allt, tror jag. I alla fall den här Sandmannen tycker jag om, och även Sjuka själar. 
 
Månadens träning: 
Ingen att skryta med. Lite Turfande, men annars inget speciellt. 
 
 
 Månadens middag: 
Jag väljer nog stugmaten, mest för att den serverades i stugan. Allt är godare vid havet på något vis! 
  
Månadens favoritfilm: 
Den jag gillade bäst var nog... Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö. Kanske för att den är så himla SOMMAR för mig, kanske för att jag ÄLSKAR boken. 
 
Månadens favorithändelse: 
Jag vet inte, juni har verkligen rusat ifrån mig. Runnit mellan fingrarna. Men jag gillade att jag åkte till tandläkaren och fick beröm för mina tänder och mitt tandkött. Det har fasen aldrig hänt!
 
 
Månadens dryck: 
Vad sägs om Orange Fizz från Naked Juice Bar? Apelsin, morot, ingefära och is!
 
Kommande månads mål: 
1. Att utnyttja Ålandsvistelsen till fullo. Turista!
2. Inte haka upp mig på kalorier. Det kan jag ha hösten till, om jag nödvändigtvis vill.
3. Sola, bada och lata mig så snart tillfälle ges!
4 kommentarer


Julia Müller-Sandvik

Hallådär


Jag heter Julia Müller-Sandvik, 29 år från Tomtebo, och bloggar här under det tagna namnet Ajli Müller. Jag är en oftast levnadsglad och modig människa som lever efter devisen ”Ute är alltid inne”. Allt är bättre utomhus och det försöker jag förmedla i bloggen. Läs om alpresor, strandskvaller, skogspromenader, snowboard, klättring, picknick och andra turer, i ur och skur. Matlagning, kläder, djur och film är annat som ligger varmt om hjärtat.

Välkommen!


Kontakt: juliamullersandvik@hotmail.se

|Outdoor|
|Klättring|
|Snowboard|
|Utflykt|
|Skidor|
Kategorier


Arkiv


Senaste inläggen
Sök i min bloggRSS 2.0