Allting är som vanligt men inget är som förr - för jag har semester

Det har varit upp och det har varit ner. Uppgångarna har varit skyhöga, nedgångarna har varit djuphavsgravar. Det är statusen på det senaste, utan att egentligen berättat något överhuvudtaget. Och jag känner inte för att att berätta något. Överhuvudtaget. 
 
Är ens överhuvudtaget ett ord? Eller tre? Över Huvud Taget? Jisses. Man blir sjuk en enda gång och så kommer språket aldrig riktigt åter. Hur som helst. Hursomhelst. Senaste tiden har tillbringats i sommarstugan. 
 
Kvinnorna i mitt liv: mamma och syster.
 
Jag har varit tacksam över min familj. De låter mig prata. Surra till och med, blablablablabla, och buhubuhubuhubuhu. Och en dag efter ett mörker så står vi och dansfnissar och leker och spelar Mölkky. Vi äter middag, vi tittar på motorcyklar, vi köper glass.
 
 
Jag är glad att berätta att jag i kväll ska fira ytterligare en matriark: farmor. Den äldste i släkten Nilsson ska bjuda på en födelsedagsmiddag innan sommaren riktigt drar igång. Det är med glädje jag åker till Köksbaren ikväll.
 
 
Och i morgon packar jag. Jag har semester. På måndag drar jag till Åland. 
|
#1 - Bunny Therése:

Kjolen! Hatten! Baddräkten! Leendet! SOMMAREN!

Svar: MEN ÅÅÅÅH, tack!! Efter att inte ha varit inloggad för kommentarläsning på eeeevigheter är jag så glad över alla dina fina peppiga ord. Heja dig!
Ajli Müller

#2 - Celine:

Åh men njuuuut av semestern nu!

Svar: NJUUUUUTER!!! Så mycket att jag dissat bloggen - jag semesterar och fotar först och lägger in bilder och texter som minnesbank i efterhand :D
Ajli Müller

#3 - Emma Engström:

Är verkligen så glad över min familj jag också, de sprider så mycket glädje! Hoppas det blev ett himla roligt och bra firande igår :D Kram

Svar: Jag är glad att läsa detta. Glädjespridande familjer är bästa familjerna!
Ajli Müller

Kommentera här