Julia Müller-Sandvik

Allting är som vanligt men inget är som förr - för jag har semester

Det har varit upp och det har varit ner. Uppgångarna har varit skyhöga, nedgångarna har varit djuphavsgravar. Det är statusen på det senaste, utan att egentligen berättat något överhuvudtaget. Och jag känner inte för att att berätta något. Överhuvudtaget. 
 
Är ens överhuvudtaget ett ord? Eller tre? Över Huvud Taget? Jisses. Man blir sjuk en enda gång och så kommer språket aldrig riktigt åter. Hur som helst. Hursomhelst. Senaste tiden har tillbringats i sommarstugan. 
 
Kvinnorna i mitt liv: mamma och syster.
 
Jag har varit tacksam över min familj. De låter mig prata. Surra till och med, blablablablabla, och buhubuhubuhubuhu. Och en dag efter ett mörker så står vi och dansfnissar och leker och spelar Mölkky. Vi äter middag, vi tittar på motorcyklar, vi köper glass.
 
 
Jag är glad att berätta att jag i kväll ska fira ytterligare en matriark: farmor. Den äldste i släkten Nilsson ska bjuda på en födelsedagsmiddag innan sommaren riktigt drar igång. Det är med glädje jag åker till Köksbaren ikväll.
 
 
Och i morgon packar jag. Jag har semester. På måndag drar jag till Åland. 
Bunny Therése

Kjolen! Hatten! Baddräkten! Leendet! SOMMAREN!

Svar: MEN ÅÅÅÅH, tack!! Efter att inte ha varit inloggad för kommentarläsning på eeeevigheter är jag så glad över alla dina fina peppiga ord. Heja dig!
Ajli Müller


blogg: http://bunnydrugz.blogg.se/
Celine

Åh men njuuuut av semestern nu!

Svar: NJUUUUUTER!!! Så mycket att jag dissat bloggen - jag semesterar och fotar först och lägger in bilder och texter som minnesbank i efterhand :D
Ajli Müller


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
Emma Engström

Är verkligen så glad över min familj jag också, de sprider så mycket glädje! Hoppas det blev ett himla roligt och bra firande igår :D Kram

Svar: Jag är glad att läsa detta. Glädjespridande familjer är bästa familjerna!
Ajli Müller


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom

Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:


Julia Müller-Sandvik

Hallådär


Jag heter Julia Müller-Sandvik, 29 år från Tomtebo, och bloggar här under det tagna namnet Ajli Müller. Jag är en oftast levnadsglad och modig människa som lever efter devisen ”Ute är alltid inne”. Allt är bättre utomhus och det försöker jag förmedla i bloggen. Läs om alpresor, strandskvaller, skogspromenader, snowboard, klättring, picknick och andra turer, i ur och skur. Matlagning, kläder, djur och film är annat som ligger varmt om hjärtat.

Välkommen!


Kontakt: juliamullersandvik@hotmail.se

|Outdoor|
|Klättring|
|Snowboard|
|Utflykt|
|Skidor|
Kategorier


Arkiv


Senaste inläggen
Sök i min bloggRSS 2.0